Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Samsung Pass nie zapisuje wszystkich haseł

(Temat utworzony: 28-04-2022 06:34 PM)
1795 Wyświetlenia
Ozon
Pioneer
Opcje

Witam mam pytanie odnośnie aplikacji Samsung Pass nie zapisuje wszystkich haseł nie wiem dlaczego,może ktoś wytłumaczyć co zrobić jeśli wogule można.?

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Ozon  Witam

Nie wszystkie aplikacje i strony dają możliwość zapisania hasła w Samsung Pass. Tam gdzie jest taka możliwość usługa sama zaproponuje zapisanie hasła.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

6 Odpowiedzi
Rozwiązanie
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Ozon  Witam

Nie wszystkie aplikacje i strony dają możliwość zapisania hasła w Samsung Pass. Tam gdzie jest taka możliwość usługa sama zaproponuje zapisanie hasła.

Ozon
Pioneer
Opcje
Rozumiem dziękuję za informację
TomekEddy
First Poster
Opcje

A co mogę zrobić w sytuacji kiedy kliknąłem aby samsung pass nigdy nie zapisywał hasła, ale jednak chce żeby znowu zaproponował zapisanie?

0 Like
Krimson
Voyager
Opcje
Cześć,  mam problem z tą aplikacja. Usunąłem ręcznie hasło PayPal'a gdyż było stare a nie chciało się zaktualizować automatycznie i teraz gdy wpisuje na stronie nowe to samsung pass nie opala się automatycznie. Z tego co pamiętam zawsze miałem chyba ten problem. Jakieś rady jak tego używać?

Pozdrawiam
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Powinno pomóc wyczyszczenie danych aplikacji Samsung Pass. Pamiętaj jednak, że to przywróci aplikację do ustawień fabrycznych. Aby to zrobić przejdź kolejno do: Ustawienia > Aplikacje > Samsung Pass > Domyślna pamięć > Wyczyść dane.

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje