Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Theme park własny motyw psuje widget pogody

(Temat utworzony: 10-12-2024 12:01 PM)
198 Wyświetlenia
Matinek
Troubleshooter
Opcje

Witam czy ktoś używa tej aplikacji i ma stworzony wlasny motyw i ustawiony ?. Ponieważ jak ja u siebie ustawie wlasny motyw to psuje mi on widged pogody. Reszta jest ok ale akurat ten od pogody nie działa prawidłowo. Nie wiem czy to wina jakiegos pojedynczego ustawienia czy całej aplikacji. 

0 Like
7 Odpowiedzi
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Matinek, a jak sytuacja wygląda przy ustawianiu innych motywów? Widget jest od preinstalowanej aplikacji Pogoda, czy jakiejś zewnętrznej?

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Matinek
Troubleshooter
Opcje
Wszystko jest dobrze tylko z theme park jest źle, oryginalna apka od pogody mam.
0 Like
SzymonM
Expert
Opcje

@Matinek problem występuje tylko przy konkretnym motywie, który stworzyłeś, czy przy każdym? Każdy widget pogody ma ten sam problem, czy może jakiś konkretny?

Matinek
Troubleshooter
Opcje
Każdy który stworze sam w tej aplikacji . Tego używam inne mnie nie interesują nie sprawdzałem.
Sprawdziłem teraz i inne widgety pogody też źle się wyświetlają.
Po ustawieniu własnego motywu ten widget wygląda tak i jest nieczytelny.1733843923504_1733843923475_0.jpg1733844242644_1733844242616_0.jpg
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Matinek, spróbuj może przytrzymać palec na widgecie, następnie wybrać Ustawienia i włączyć/wyłączyć opcję Dopasuj do Trybu ciemnego.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Matinek
Troubleshooter
Opcje
Nie działa i nie działa prawidłowo przesuwanie paska ponieważ przesuwając pasek litery powinny się zmieniać z białych na czarne i odwrotnie a tak nie jest.
0 Like
PiotrCh
Expert
Opcje

@Matinek Wygląda na to, że ten widget działa prawidłowo po włączeniu trybu ciemnego w ustawieniach systemu, natomiast w jasnym trybie nie jest dostosowany do współpracy z Theme Park. Taki błąd oprogramowania możesz zgłosić poprzez aplikację Members wybierając zakłądkę Wsparcie -> Wyślij zgłoszenie -> Raport o błędach.