Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Tło połączeń - Animacje wideo gdzie szukac?

(Temat utworzony: 26-03-2022 02:36 PM)
7127 Wyświetlenia
Bobrek
Voyager
Opcje
Witam, tak jak w nazwie tematu. Szukam źródeł skąd mógłbym wybrać i ustawić sobie fajne tło połączeń. Te standardowe co są to jest raptem 3 do wyboru i są bez szału :face-with-tears-of-joy: Macie jakieś źródła ? Informacje na ten temat ? 
38 Odpowiedzi
Albert98
Explorer
Opcje
Galaxy Themes zmienia tła
LUKE123
Helping Hand
Opcje
Ja próbuję poszukać na tik toku wpisując "wallpaper", "live wallpaper" etc.
A następnie skopiować link do filmiku i wrzucić na stronę która usuwa znaki wodne (tiktok remove watermark) i gotowe
Bobrek
Voyager
Opcje
Ale gdzie dokładnie to tam szukam ? Bo nie chce zmieniać całego motywu. Chce tylko sobie dodać jakieś wideo do zmiany tła rozmowy :smiling-face: Screenshot_20220326-161709_Call settings.jpg
Edys075
Samsung Members Star ★
Opcje
Z tego co się orientuję nie ma możliwości dodania nowych motywów jeśli chodzi o połączenia. Może to się zmieni w przyszłych aktualizacjach.

Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Bobrek
Voyager
Opcje
Ale można wejść w galerie i wybrać jakikolwiek film :smiling-face: problem w tym że nie mam właśnie żadnych fajnych wideo pasujący do tła rozmów. Dlatego pomyślałem że zapytam na forum czy jacys inni użytkownicy nie mają fajnych źródeł
Edys075
Samsung Members Star ★
Opcje
Pobierz sobie z Galaxy Themes dowolną tapetę animowaną przeznaczoną na ekran blokady i ustaw jako tło Połączenia. Do wyboru do koloru.

Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Bobrek
Voyager
Opcje
Już mam znalazłem fajna stronę :smiling-face: nie mogę wrzucić nagrania wideo jak to wyglada :face-with-tears-of-joy: Screenshot_20220326-184605_Call settings.jpg
LUKE123
Helping Hand
Opcje
Jaka to stronka ?
0 Like