Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung S22 komunika I'm here

(Temat utworzony: 08-03-2023 08:59 AM)
1586 Wyświetlenia
Viola_B
Journeyman
Opcje

Moi drodzy,

Czy ja zwariowałam, czy to możliwe aby S22 samoistnie w nocy i nad ranem na cały głos informował po angielsku "hello I'M here" ?

Szukałam wszędzie jakiej informacji w ustawieniach ale nie znalazłam.

Ktoś coś wie?

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Grzesiek1981
Pathfinder
Opcje
Odłącz smartwatcha zresetuj ustawienia sieciowe i podłącz raz jeszcze chyba ze ktoś podczas snu bawi się smartwatchem

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

19 Odpowiedzi
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje

Witam. Proszę sprawdzić czy nie jest włączone coś w Bixby
Grzesiek1981
Pathfinder
Opcje
To jest opcja odnajdywania smartfona albo sam jesteś połączony przez bluetooth z swoim smartwatchem i jakos w nocy to uruchamiasz albo ktoś jest połączony i robi ci w nocy ***** Na początek usuń wszystkie połączone urządzenia a później testuj które robi ci psikusa
0 Like
Viola_B
Journeyman
Opcje

Bixgy wyłączone, to nie to.

0 Like
Viola_B
Journeyman
Opcje

Też tak myślałam, zegarek spokojnie sobie leży na szafce. Innych urządzeń poza słuchawkami i samochodem nie mam podłączonych. Wyłączyłam wszystkie powiadomienia, też nie pomogło. Ten telefon to jak z horroru, w środku nocy (4:30) budzi takim głośnym komunikatem....

0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
A nie ma Pani włączone cos w Tryby i Procedury, czy tez zainstalowana jakaś zewnętrzna aplikacja?
0 Like
Viola_B
Journeyman
Opcje

Szukałam we wszystkich aplikacjach czy nie ma ustawień powiadomienia. Jeżeli są jakieś to są to dźwięki a nie damski głos informujący, - jestem tutaj. Obcych podejrzanych aplikacji też nie instalowałam, zeskanowywałam telefon antywirusem Eset, nic nie znalazł.

0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Właśnie miałem Pani pisać czy tego typu aplikacje jak antywirus czy do czyszczenia Pani nie ma bo mogą powodować takie informacje.
0 Like
Grzesiek1981
Pathfinder
Opcje
Grzesiek1981
Pathfinder
Opcje
Na bank ktoś z domowników jest podłączony swoim zegarkiem możliwe ze zmienił nazwę swojego urządzenia na nazwę urzadzenia którego używasz, zresetuj ustawienia sieciowe dodaj raz jeszcze swoje urządzenia pilnuj telefonu a problem zniknie.