Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Strefa gościa

(Temat utworzony: 12-04-2022 10:40 PM)
6361 Wyświetlenia
Daniel C_
Explorer
Opcje

Dzień dobry.

Szukam funkcji strefa/tryb gościa w moim telefonie.

Wg instrukcji tryb prywatny(nie jestem pewien) czy o to mi chodzi, załącza się w menu Prywatność-jednak ja nie mam takiego przełącznika w tym podmenu.Czy ktoś ma jakiś pomysl jak ta strefę uruchomić.

Chodzi mi o to, aby np.osoba postronna  kiedy im się użyczy telefonu, nie mieli dostępu do sms bądź kontaktów lub innych aplikacji.

Telefon to samsung s21 ultra.

23 Odpowiedzi
Daniel C_
Explorer
Opcje

Tak, udało się z mój sejf. Wpadłem na ten post wcześniej, ale sądziłem że aplikacja mój sejf jest aplikacja zewnętrzna, innego producenta. Mam jeszcze 1 pytanie.Dlaczego aplikacja Samsung Members nie może połączyć się z serwerem? I ja odinstalowywałem i czyscilem pamięć i nadal nic.

vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Od kiedy masz taki problem z aplikacją Samsung Members?

Czy robiłeś Wipe Cache Partition?

https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-android-11-12-jak-wej%C5%9B%C4...

Daniel C_
Explorer
Opcje

Problem z SM mam od zawsze, nie robiłem wipe cache.czy tomi nie skasuje wszystkich danych z telefonu?

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Daniel C_  Nie usuwa nic z telefonu.

Daniel C_
Explorer
Opcje
Ok.
0 Like
ligaro
Pathfinder
Opcje
Witam. Samsung s21 jak utworzyć drugą przestrzeń? Oddaje s21 córce na rzecz petardy baterii.. ale już nie spamuje. Nie wiem czy już nie włączałem tej przestrzeni, nie pamiętam. W każdym razie nie chce kasować fajnych ustawień i good lock
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@ligaro  Witam

Co to znaczy drugą przestrzeń?

ligaro
Pathfinder
Opcje
No cóż ,nie wiem czy miałeś telefony innych producentów w życiu, a zakładam że tak i podpuszczasz mnie. W każdym nowszym modelu jest druga przestrzeń lub ... Nie wiem jak to nazwać prywatny pokój dla dziecka? Telefon wygląda jak wyzerowany, dzieciak robi sobie tam co tylko może a ja pozostawiam swoje ustawienia przy powrocie do swojej przestrzeni
0 Like