Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Spotify włącza się sam .

(Temat utworzony: 29-01-2021 12:10 AM)
20838 Wyświetlenia
rekin175
Apprentice
Opcje
Witam, mam taki problem . Kiedy mój s20+ łączy się z fabrycznym zestawem głośnomówiący w samochodzie,  automatycznie włącza się aplikacja Spotify.  Jak to zmienić,  wyłączyć etc ? 

0 Like
66 Odpowiedzi
Jack1111
First Poster
Opcje

Hej, mam ten sam problem, s20fe5g, bixby routines wyłączone, żadnych automatów tam nie mam, gdzie jeszcze można tego ustawienia szukać?

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Jack1111  Cześć 

W jakich okolicznościach uruchamia się Spotify, czy telefon leży wtedy nieruchomo albo jest w kieszeni, torbie?

Jack1111
First Poster
Opcje
W sumie to różnie, najczęściej zakladam na uchwyt, klikam na bluetooth w samochodzie, żeby przełączyć źródło i włącza się Spotify
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Proszę wejść w Ustawienia- Aplikacje- Aplikacje domyślne i zobaczyć czy będzie tutaj ustawiony Spotify.

https://eu.community.samsung.com/t5/seria-galaxy-s20/spotify-w%C5%82%C4%85cza-si%C4%99-sam/td-p/2732... 

Jack1111
First Poster
Opcje
Nie ma, sprawdzałem to już
0 Like
IgorM
Navigator
Opcje

@Jack1111  Przejdź następującą ścieżkę: Ustawienia > Aplikacje > Spotify > Domyślna pamięć > Wyczyść dane.
Dodatkowo wykonaj reset ustawień sieciowych:
Ustawienia > Zarządzanie ogólne > Resetowanie > Reset. ust. sieciowych > Resetuj. 

SaVvY87
Explorer
Opcje
Witam serdecznie pacjent S21+ mam taką samą przypadłość Spotify i jeszcze jedna aplikacja włącza się sama po podłączeniu bluetooth z słuchawkami/głośnikiem. Wszystkie kroki z wcześniejszych postów wykonane i bez rezultatów 😒
0 Like
Kudlaty77
First Poster
Opcje
Witam u mnie natomiast wystarczy że tylko wezmę z rana telefon do ręki i od razu się uruchamia Spotify i najdziwniejsze jest to że tylko jeden rodzaj muzyki.?????
0 Like
SzymonM
Expert
Opcje

@Kudlaty77 czy rady zaproponowane powyżej nie przyniosły efektu?

Kudlaty77
First Poster
Opcje
Sprawdzę jutro z rana gdyż jak wspomniałem włącza się z rana gdy tel po nocy leży bezczynnie
0 Like