Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Sklep Google Play - Nie znaleziono elementu

(Temat utworzony: 24-09-2024 11:45 AM)
518 Wyświetlenia
miroON
Big Cheese
Opcje
Po wejściu w ustawienia -aplikacje - sklep Google Play - informacje o aplikacji - szczegóły aplikacji w sklepie wyswietla się takie oto coś....

Ktos wie o co chodzi ?? 

image
0 Like
9 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Dokładnie tak samo jest u mnie. Możliwe, że to tymczasowy błąd lub też nie można podejrzeć szczegółów dla aplikacji Sklep Google Play.

miroON
Big Cheese
Opcje
@mirudo24 No możliwe że jest to jakiś błąd Kilkanaście lub kilkadziesiąt dni temu sprawdzałem i działało Kiedy to przestało nwm i nie mam pojęcia Dlaczego takie informacje miałyby być ukrywane tez nie rozumiem Przecież nie ma w tym żadnych poufnych informacji Cóż zobaczymy co dalej Pocieszające jest to że nie jestem sam z tym problemem ...dzięki 🤗
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Proszę bardzo. Skoro jakiś czas temu można było podejrzeć szczegóły w sklepie to raczej wygląda na tymczasowy błąd.

0 Like
miroON
Big Cheese
Opcje
aaa nadmienię tylko dla informacji ze wersja sklepu jest aktualna z najnowszą
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Również zgłaszam błąd. S22U OneUI 6.1+aktualizacja AI. Sklep Play w wersji: 42.8.21-31 [O] [PR] 675189312
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@miroON  napisał(a):
@mirudo24No możliwe że jest to jakiś błąd Kilkanaście lub kilkadziesiąt dni temu sprawdzałem i działało

Do jakiego dokładnie miejsca Cię wtedy przenosiło ? Aplikacja Sklep Play nie ma swojej strony w Sklepie Play i wydaje mi się, że dlatego napotykasz taki błąd.

Zbigolek
Samsung Members Star ★
Opcje
Tak się zastanawiam na logikę, czemu aplikacja zewnętrzna, która pozwala na zainstalowanie innych aplikacji, miałaby zawierać samą siebie wewnątrz?

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Choćby po to żeby otrzymywać aktualizacje. W sklepie Galaxy Store znajduje się aplikacja Galaxy Store. Podobnie jest w przypadku sklepu Microsoft Store na komputerach.

miroON
Big Cheese
Opcje
Edit; Tak sb teraz myślę i może tak być ze tychże szczegółów mogło jednak nie byc od dlugiego-szego czasu @kamil40013 tak masz rację ze to aplikacja w sklepie ..mój błąd nie zwróciłem uwagi Aczkolwiek takie informacje szczegóły powinny mieć miejsce Napisałem do Google zobaczę co odpiszą