Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Silnik wyszukiwarki Google bar

(Temat utworzony: tydzień temu)
127 Wyświetlenia
Kejter
Pioneer
Opcje
Czy ktoś się orientuje Jak zmienić silnik wyszukiwarki domyślnego paska wyszukiwania (widżet Google bar). Jakiś czas temu pojawiła pojawiła się taka możliwość i skorzystałem z niej, ale obecnie nie mogę jej już odnaleźć w ustawieniach. Czy została usunięta podczas jakiejś aktualizacji?

image

3 Odpowiedzi
Martinez_
First Poster
Opcje
Jest to osobny widget. Jeśli chcesz widget wyszukiwarki Qwant musisz zainstalować silnik wyszukiwania Qwant i w drugą stronę jeśli chcesz Google.
Przy pierwszy uruchomieniu telefonu system pyta o domyślny silnik i zakładam że w tedy instaluje wybrany silnik i ustawia widget do niego.

Alternatywnie możesz zmienić silnik wyszukiwania przeglądarki (np Chrome albo Samsung Internet) i dodać widget przeglądarki
0 Like
Kejter
Pioneer
Opcje

Osobny widżet Qwant to jest pasek trzeci.

Pasek drugi to jest widżet Google ze zmienionym silnikiem wyszukiwania na Qwant.

Pasek pierwszy to jest standardowy widżet Google, w którym już niestety nie mogę zmienić silnika wyszukiwania.

0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Kejter Wydaje mi się, że zostało to usunięte jakiś czas temu. Była możliwość dodania widgetu wyszukiwarki całkowicie oddzielnie i następnie została ona usunięta w niedawnej aktualizacji i podpięta pod sekcję Google i z tego co widzę nic tam się nie da za specjalnie wyedytować.

0 Like