Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Schowek android 12

(Temat utworzony: 15-01-2022 01:57 PM)
3839 Wyświetlenia
ImPeK
Pioneer
Opcje
Witam gdzie jest lub gdzie się włącza schowek ten z Androida a nie klawiatury 
Czy go już po prostu nie ma ??
Ten przy przytrzymaniu palca na wiadomości 

image

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Kacper2  to z kolei u mnie wygląda tak:

Screenshot_20220128-142058_Gmail.jpg

Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@PrzemekM Źle użyłem słowa, chodziło mi ostatecznie, aby przejść do tego menu, co ty wstawiłaś wcześniej zdjęcie.

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Kacper2  ok, przy okazji mamy potwierdzenie że w tym menu również nie ma skrótu schowka :smiling-face:

Kamillos85
First Poster
Opcje

Nie jestem pewien czy Wy rozumiecie o czym pisze ja oraz autor postu. 

MY NIE PISZEMY O SCHOWKU TYM W MENU KLAWIATURY

Wcześniej przed aktualizacją do 12, przynajmniej na note10+(nie wiem jak na innych modelach) BYL DOSTĘPNY SCHOWEK SYSTEMOWY. WOGOLE NIE UZYWALEM TEGO Z MENU KLAWIATURY.

Po prostu jeszcze do wczoraj byłem w stanie czy to w notatniku czy w messengerze czy w SMS (w Gmail np się ta opcja nie pojawiała) przytrzymać dłużej palec w pustym polu tekstowym i w tym menu gdzie jest kopiuj/ wklej / zaznacz wszystko - był też SCHOWEK. 

WIEC JA ORAZ AUTOR WĄTKU NIE PISZEMY O SCHOWKU W MENU KLAWIATURY TYLKO O SYSTEMTOWYM KTORY ZNIKL PO OSTATNIEJ AKTUALIZACJI

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Kamillos85  Wiemy o co chodzi, o menu, które wrzuciłem ostatni zrzut ekranu, tam wcześniej był skrót do schowka

Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Kamillos85 @PrzemekM W Androidzie 11 jest jeszcze ta opcja.

Screenshot_20220128-143051_Samsung_Notes.jpg

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Kacper2  Tak to o to chodzi, czyli po aktualizacji znikło z tego miejsca.

Kamillos85
First Poster
Opcje

No właśnie o tym menu piszę. Jeszcze wczoraj była ta opcja dostępna, teraz jak kopiuje coś i otwieram to menu to schowka brak. Czy mamy na to jakieś rozwiązanie? Bo po aktualizacji robiłem Wipe Cahe partition i niestety nic to nie dało. A schowek był mi zawsze niezbędny do codziennych działań

Screenshot_20220128-144627_Samsung Notes.jpg

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Kamillos85  Po aktualizacji do Androida 12 nie ma już tej  opcji.

Kamillos85
First Poster
Opcje

Czyli nie jest to błąd tylko celowe działanie twórców oprogramowania, i jedno z ulepszeń systemu - usunięcie schowka? Dobrze rozumiem?

0 Like