Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Sansung internet - udostępnianie - podpowiedz

(Temat utworzony: 04-04-2020 10:15 AM)
1839 Wyświetlenia
maciejkolpak
Student
Opcje

Przy udostępnieniu stron w aplikacji Samsung Internet wyświetlają się podpowiedzi w postaci sugerowanych kontaktów. Jak można je edytować lub usuwać? W moim przypadku są tam jakieś śmieci.20200404_100025.jpg

14 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@maciejkolpak, w tym miejscu powinny być widoczne kontakty, z którymi najczęściej się kontaktujesz. Spróbuj udostępnić stronę innym osobom a sugerowane kontakty powinny się zmienić.

maciejkolpak
Student
Opcje

Problem w tym, że udostępniam na inne adresy e-mail i numery SMS, a te skróty pojawiają się prawie za każdym razem, choć nie zawsze. Czy jest sposób, żeby je jakoś usunąć?

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@maciejkolpak, wyczyść dane aplikacji Samsung Email. Przed chwilą sprawdziłem dla innej aplikacji i ten sposób działa. Jedyny mankament jest taki, że będziesz musiał na nowo skonfigurować aplikację pocztową. Instrukcję dotyczącą czyszczenia danych znajdziesz w tym wątku (czwarty punkt).

0 Like
Marcin_M
Journeyman
Opcje

Niestety mam ten sam problem. Proponowane rozwiązanie jest u mnie nie możliwe bo nie korzystam z aplikacji pocztowej firmy Samsung. Wśród proponowanych kontaktów mam dziwne kontakty z aplikacji Wiadomości. 

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Marcin_M, spróbuj w takim razie wyczyścić dane aplikacji Wiadomości.

Marcin_M
Journeyman
Opcje

Dziękuję za pomoc. Po wyczyszczeniu pamięci, proponowane kontakty zniknęły. 

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Marcin_M, cieszę się, że wskazówka okazała się pomocna. W razie innych problemów lub wątpliwości zachęcam do zadawania pytań na forum :winking-face:

0 Like
michalsub
First Poster
Opcje

Witam. Mam ten sam problem, pojawiają się propozycje z którymi praktycznie nie mam kontaktu z Whatsapp czy sms, a kontakty z messenger z którymi pisze regularnie nie. Wyczyszczenie danych aplikacji pomogło, do czasu ponownego uruchomienia Whatsapp i zalogowania się. Można te propozycję wyłączyć całkowicie? 

0 Like