Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

SAMSUNG M21 NAGRYWANIE ROZMÓW TELEFONICZNYCH

(Temat utworzony: 18-04-2021 08:39 PM)
25796 Wyświetlenia
BOLOMAX1
Journeyman
Opcje

Witam , posiadam Samsunga M 21 Android 11. Potrzebuję nagrywać rozmowy telefoniczne, czy ktoś z Państwa podrzuci mi jakieś działające rozwiązanie?

paveu241
Explorer
Opcje
Ta aplikacja nagrywa bez problemu. Pobierz ją z Galaxy Store.

Screenshot_20210418-225650_Galaxy Store_4925.jpg

BOLOMAX1
Journeyman
Opcje
Pobrałem, nagrywa ale nie odtwarza.
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Chyba trudno będzie znaleźć taką aplikację. 

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Kacper2  Tak ogólnie taka aplikacja nie będzie działać w systemie Android.

@Drd0  Ciekawy pomysł z tym nagrywaniem ekranu

Candy1302
Apprentice
Opcje
Też mam ten model i niestety nici z nagrywania rozmów. Taka polityka Google. Przeszukałam sklep Play, instalowałam różne aplikacje i nic. Do tej pory korzystałam z Cube ACR na Androidzie 9 i wszystko działało, po zmianie telefonu na Android 10, a po aktualizacji Android 11 apka nagrywa, ale nic nie słychać. W tym telefonie nie ma opcji nagrywania ekranu, chyba że jakaś apka w sklepie się znajdzie. Nie szukałam.
0 Like
dantes13
Explorer
Opcje
U mojej żony też nie nagrywa .. denerwuje mnie to bo np na motoroli jakiejś tam na androidzie 11 nagrywa całkiem dobrze cube acr... a tu na samsungu m21 nadal *****...
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@dantes13, to, że obecnie ta aplikacja działa na którymś telefonie nie oznacza, że tak będzie wiecznie. Jak już było mówione w kilku wątkach na forum, taka jest obecna polityka Google i opcja nagrywania, również za pomocą zewnętrznych aplikacji, będzie niedostępna prędzej czy później w zależności od apki i telefonu.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

IreneuszD
Pathfinder
Opcje

Według prawa w Polsce

Jeżeli zaś osoba rejestrująca daną rozmowę sama w niej uczestniczy, uznać należy, że nagrywanie rozmowy jest legalne i nie stanowi przestępstwa.

0 Like
FG_Test23
Black Belt 
Opcje
Z tego, co wiem, to w Indiach jest taka funkcja i w USA chyba też, ale tutaj pewności nie mam. U nas z tego co wiem, to domyślnie tego nie ma, więc trzeba się posłużyć jakimś dyktafonem czy też inną aplikacją. Oczywiście mogę się mylić, ale z tego co widziałem, to w większości przypadków Opcja, ta jest niedostępna.

Edytuje i tak, nie ma jej, ale pytanie propo uczestnictwa w rozmowie, bo na ogół jednak można nagrać głos kogoś bez naszego uczestnictwa w rozmowie i się nie podlicza, to wtedy i ktoś do sądu da, że wymusiliśmy na nim reakcję.
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje

Witam, funkcja nie jest dostępna od paru dobrych lat ze względu na regulację prawną, której widać Pan nie rozumie. Pozatym jest Pan już dłuższy czas na forum i tych tematów było multum, wystarczy użyć wyszukiwarki tematów.