Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung Internet

(Temat utworzony: 09-05-2019 06:01 PM)
6339 Wyświetlenia
petruswojcik
Helping Hand
Opcje

Witam wszystkich postanowiłem zacząć wątek przeglądarki Samsung Internet gdyż mało o niej wiem. Praktycznie cały czas korzystałem z Chrome. Ale ta apka stałe się strasznie zasobożerna. Rozrasta się niemiłosiernie szybko. Od niedawna korzystam z  samsungowskiej przeglądarki. Jestem mile zaskoczony. Mniej pożera pamięci. Szybsza. Poza tym czyszczenie z poziomu Pielęgnacji urządzenia przywraca zjedzoną pamięć nie usuwając ustawień, czego nie mogę powiedzieć o Chrome, gdzie trzeba było czyścić pamięć apki. Ciemny motyw w Samsung Internet dla mnie na plus. Może ktoś ma jakieś porady, sugestie oraz wrażenia.

0 Like
Przejdź do rozwiązania
69 Odpowiedzi
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, jeśli polecone przez kolegę czyszczenie danych nie pomaga, to proszę spróbować wykonać reset ustawień sieciowych.

Wchodzimy-> ustawienia-> zarządzanie ogólne -> resetowanie-> resetowanie ustawień sieciowych
quennep
Navigator
Opcje
bardzo możliwe że strona jest źle przygotowana pod niektóre przeglądarki. Pomocna jest czasami funkcja Witryna na Komputer. Domyślnie po prawej stronie na dole w menu
0 Like
analyzer65
Troubleshooter
Opcje
Sprawdziłem właśnie u siebie i zarówno w Chrome, jak i Samsung Internet, po wpisaniu adresu gazeta.pl, mam m.gazeta.pl.
Na obu przeglądarkach mam włączony tryb mobilny wyświetlania stron www.
Sprawdź u siebie, bo wydaje mi się że na którejś masz włączony tryb na komputer.
Żadna z przeglądarek nie przycina mi się (Samsung A71), są zaktualizowane do najnowszych wersji, a dodatkowo Chrome ostatnio chwalił się zoptymalizowaniem swojej przeglądarki (mniejsze obciążenie pamieci RAM oraz baterii).

Odpowiednio

Samsung Internet, ChromeScreenshot_20230225_152427_Samsung Internet.jpgScreenshot_20230225_152415_Chrome.jpg
0 Like
Marszal1983
Helping Hand
Opcje
S21. Strony wyglądają tak samo. Na chrome jednak bez przycięć jak na samsung internet.
0 Like
Isadorian
Voyager
Opcje
S23, na SInternet mocno szarpie i brakuje tych kółek.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Anonymous User  Na noye 10 plus wygląda strona tak samo na Samsung Internet i chrome

Motaba
Navigator
Opcje
Witam.
Jakiś czas temu po naciśnięciu i przytrzymaniu klawisza wstecz w przeglądarce samsunga rozwijała się lista stron i można było wybrać do której strony mogę się cofnąć, nie wiem czy coś pozmieniałem czy coś się wyłączyło ale po przytrzymaniu klawisza nic się nie dzieje. 
0 Like
Aras1313
Helping Hand
Opcje
U mnie działa to nadal
0 Like
Marszal1983
Helping Hand
Opcje
U mnie też a dzięki autorowi się o tym dowiedziałem 🥳
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Proszę wyczyścić dane aplikacji USTAWIENIA - APKIKACJE - SAMSUNG INTERNET - DOMYŚLNA PAMIĘĆ - WYCZYŚĆ DANE.