Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung internet browser

(Temat utworzony: 27-04-2021 10:30 PM)
3970 Wyświetlenia
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
Witam. Proszę o pomoc w rozwikłaniu pewnego problemu. A mianowicie chodzi o przeglądarkę Samsung Browser (najświeższa wersja). Po przeglądaniu neta,raz na jakiś czas usuwam historię. I tu jest dziwna sytuacja. Po usunięciu historii wyłączam aplikację. Zamykam nawet proces. Następnie jak włączę aplikację i nacisnę przycisk cofania to i tak pojawiają ostatnio przeglądane strony ???!!!!. To jakieś nieporozumienie. Czy jest na to jakieś proste rozwiązanie ? Pozdrawiam.
13 Odpowiedzi
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Cześć @Anonymous User 

W jaki sposób usuwasz historię? 

Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
Witaj. Wchodzę w USTAWIENIA,dalej HISTORIA i tam w prawy górny róg WYCZYŚĆ HISTORIĘ.
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Anonymous User Spróbuj wyczyścić dane aplikacji.

Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
Wyczyściłem dane aplikacji. Problem nie zniknął. Obojętnie czy zrobię USUŃ czy WYCZYŚĆ HISTORIĘ to po włączeniu dalej mogę przewinąć do ostatnio przeglądanych stron.
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Anonymous User A jakim przyciskiem cofasz? 

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Musisz dodatkowo zamknąć wszystkie aktywne karty. Po zamknięciu nie będą pojawiać się ostatnio przeglądane strony po naciśnięciu przycisku wstecz.

Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
Cofam przyciskiem interfejsu. Przycisk cofania w przeglądarce jest nie aktywny. Spróbuję teraz zamknąć aktywne karty.
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
Dziękuję za pomoc. Sytuacja opanowana. Faktycznie, zamknięcie aktywnej karty i usunięcie historii załatwią sprawę. Trochę to rozwiązanie programiści Samsunga spartolili....żeby było jeszcze bardziej zagmatwane to trzeba oddzielnie usuwać historię przeglądania i historię video....???!!! Absurd. Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję Kacprowi2 i Nismo.
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Tak, jest jeszcze historia oglądniętych wideo. 

Cieszę się, że mogłem pomóc.

Pozdrawiam😀