Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung Health aplikacja

(Temat utworzony: 25-11-2019 01:43 PM)
409 Wyświetlenia
martuumy
Explorer
Opcje

Hej

Kupilam nowy zegarek Galacy Watch 42mm złoty. Wczesniej uzywalam Gear Fit 2. 

W aplikacjii moglam zaznaczyc czy ma pokazywac aplikacja spalone kalorie/kroki z telefonu badz zegarka.

Teraz niestety jedynie co moge ustawic aby pokazywalo mi z telefonu + zegarka a nie samego zegarka.  Czy mozna usunac jakos stary zegarek(udalo mi aie zeobic w apce gear wear)i podlaczyc z nowym bym mogla tylko dane miec z niego?Mam nadzieje ze napisalam to jakos zrozumiale heh

Dzieeeki x

7 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@martuumy  Po wybraniu opcji "Wszystkie kroki", wyświetlą się możliwości wyboru z zegarka + telefonu lub tylko z telefonu.

health.jpg

martuumy
Explorer
Opcje
Hej dokladnie tak jest wiem o tym i w tym mam problem. Nie chce miec GALAXY WATCH + TELEFON chce SAM GALAXY WATCH niema takiej mozliwosci?

Oraz..tapeta ROSE GOLD jest srebrna. Wiem ze dla kogos to bzdura ale mnie to razi czy tak powinno byc ? Dzieeekj za odpowiedz w sobotni wieczor x
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@martuumy   Nie można już wyświetlić kroków z zegarka i telefonu osobno.  Zapoznaj się z tematami które poruszały tą kwestię:

https://eu.community.samsung.com/t5/Zegarki/Wy%C5%9Bwietlanie-liczby-krok%C3%B3w-na-telefonie-tylko-...

kroki.jpg

martuumy
Explorer
Opcje
Tak wiem o tym;) ale dzieki

Masz moze pomysl dlaczego moje wszystkie tarcze - kolory są ciemne ? Niema zlotego rozu,szarego itd wszystko takie samo hmmm
Nawet jak jasnosc dam na 10 jest to samo?
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@martuumy, Może masz włączoną skalę szarości ?

0 Like
BBaszkowski
Apprentice
Opcje

@martuumy  napisał(a):

Hej

Kupilam nowy zegarek Galacy Watch 42mm złoty. Wczesniej uzywalam Gear Fit 2. 

W aplikacjii moglam zaznaczyc czy ma pokazywac aplikacja spalone kalorie/kroki z telefonu badz zegarka.

Teraz niestety jedynie co moge ustawic aby pokazywalo mi z telefonu + zegarka a nie samego zegarka.  Czy mozna usunac jakos stary zegarek(udalo mi aie zeobic w apce gear wear)i podlaczyc z nowym bym mogla tylko dane miec z niego?Mam nadzieje ze napisalam to jakos zrozumiale heh

Dzieeeki x

Hej czy udało się jakoś usunąć stare urządzenie GalaxyFIT2 ?

0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@BBaszkowski Nie mam możliwości usunięcia urządzenia, które kiedyś liczyło kroki oraz inne dane.