Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

[Samsung A50] Problem z aplikacją E-mail po aktualizacji do A11 i UI3.1

(Temat utworzony: 12-04-2021 12:57 PM)
1205 Wyświetlenia
AndrzejX
Journeyman
Opcje

Cześć, po aktualizacji na Samsungu A50 do Androida 11 i UI 3.1 mam problem z działaniem aplikacji Samsung E-mail. Aplikacja uruchamia się, pobiera wiadomości i wyświetla powiadomienia, ale nie pokazuje treści maila. Wyczyszczenie pamięci, soft reset nic nie pomagają. Oczywiście pobrana najnowsza wersja aplikacji Samsung E-mail. Czy ktoś ma pomysł jak to naprawić?

Przejdź do rozwiązania
13 Odpowiedzi
PjoterG
First Poster
Opcje
Telefon samsung s 24. Mam dodane konto maila w witrynie wp.pl, niestety w większości miałbym nie widzę treści maila, sam nagłówek. W Gmailu wszystko działa poprawnie . Miał ktoś może podobny przylądek i to rozwiązał? S20fe wszystko dzialalalo bez zarzutów, dopiero pod sam koniec nie mogłem wysłać maila z telefonu. Tka jakby była jakaś blokada...
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@PjoterG W ogóle nie możesz wejść do tej wiadomości czy po prostu zanim nie wejdziesz, to nie widzisz jaka jest treść maila?

0 Like
PjoterG
First Poster
Opcje
Mogę wejść,wchodzę w wiadomość i mam tylko nagłówek,Niw widać w ogóle treści wiadomości. Ale w starszych wiadomościach, niektórych wszystko dizlaa poprawnie .
0 Like
SzymonM
Expert
Opcje

@PjoterG Korzystasz z wbudowanej aplikacji mailowej, czy z WP Poczta? Próbowałeś czyścić dane aplikacji?
Ustawienia> Aplikacje> Nazwa aplikacji> Domyślna pamięć> Wyczyść dane.

0 Like