Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

S22 Galeria - Rozpoznawanie zdjęć po twarzy itd.

(Temat utworzony: 11-04-2023 10:22 AM)
1110 Wyświetlenia
Dulson
Pioneer
Opcje
Witam, gdy jestem w galerii i dam wyszukaj to aplikacja pokazuje mi przykładowe skatalogowanie zdjęć no. po twarzach, po miejscach, po sceneriach itd. czy jest możliwość tego wyłączenia?
S22 Ultra 512 GB Black (SM-S908BZKHEUE)
0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Przejrzałem ustawienia i nie znalazłem możliwości wyłączenia.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

8 Odpowiedzi
Rozwiązanie
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Przejrzałem ustawienia i nie znalazłem możliwości wyłączenia.

PrzemoL82
Helping Hand
Opcje
Przeszkadza to w czymś?
0 Like
Dulson
Pioneer
Opcje
Osobiście mi przeszkadza, gdyż nie podoba mi się to, że telefon mi takie rzeczy skanuje, skoro je potem do kategorii swoich sam daje 🙂 Nie mówię że opcja jest zbędna, ale mogła by być opcja żeby to wyłączyć. Nie lubię jak telefon narzuca mi coś czego nie miałem i nie chce mieć, no nic, zdecydowałem się wrócić do galerii customowej takiej jak miałem na poprzednim telefonie 🙂 Dziękuję za odpowiedź wszystkim 🙂
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Dulson, możesz również zgłosić sugestię o dodanie takiej opcji w ten sposób: https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-i-us%C5%82ugi/poradnik-jak-zg%C5%82osi%C4%87-sugesti%C...

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Dulson
Pioneer
Opcje
Wysłane 🙂
Maggdaa
Explorer
Opcje
Hej a może ktoś wie jak oznaczać te twarze, których nie rozpoznało? Ja lubię te funkcję, mam sporo zdjęć i dzięki temu łatwiej je wyszukać ale nie pod każdym zdjęciem jest ten plusik żeby dopisać nierozpoznaną twarz.
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Maggdaa Jeżeli telefon nie wykryje twarzy, to nie będzie możliwości dodania jej ręcznie. Funkcja taka była kiedyś dostępna, ale obecnie jest usunięta i nie da się otagować w ten sposób zdjęcia.

Maggdaa
Explorer
Opcje
Szkoda 😔 ale bardzo dziękuję za odpowiedź 😃
0 Like