Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

S21 problem z logowaniem się do gmail

(Temat utworzony: 22-12-2021 06:10 PM)
1013 Wyświetlenia
Radosław Paweł
First Poster
Opcje

Szanowni,

s21 5g. Od jakiegoś czasu nie mogę się zalogować na gmaila przy pomocy telefonu. Resetowałem, włączałem i wyłączałem, czyściłem ciasteczka, ustawiałem synchronizację gmaila, ustawienia powiadomień włączone, nie jestem w trybie ''nie przeszkadzać''.... Szukałem i znaleźć odpowiedzi nie mogę. Piszę tuta w nadziei na pomoc.

Radek 

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Radosław Paweł Spróbuj to skonfigurować na komputerze. 

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

0 Like
11 Odpowiedzi
Alex9152
Troubleshooter
Opcje
Odinstaluj i zainstaluj ponownie aplikacje gmail, przeczyść telefon aplikacją CCleaner
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Radosław Paweł  Dzień Dobry

Rozumiem że problem dotyczy logowania do aplikacji gmail. Na czym polega ten problem, czy jest jakiś komunikat? Czy dane logowania sa poprawne? Czyszczenie danych aplikacji zostało wykonane?

Radosław Paweł
First Poster
Opcje

Tak dokładnie. Chodzi mi o logowanie się do gmaila za pomocą telefonu. Tak czyściłem aplikacje, tak dane są ok. 

Usługa była włączona i od pewnego momentu nie przychodziły mi powiadomienia na telefon ''czy chesz się zalogować'' ''tak'' i wpisanie cyfr. Nie wiedząc o co chodzi wyłączyłem tą opcję i chciałem skonfigurować od nowa myśląc, że to coś da. Niestety nie mogę jużnawet skonfigurować z uwagi na ''próbne'' powiadomienie przy włączaniu, które również nie dostaję. 

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Radosław Paweł  Można poprosić zrzuty ekranu wszystkich komunikatów jakie sie pojawiają podczas próby zalogowania?

patyczak
Black Belt 
Opcje
Powinieneś zacząć od konta Google, sprawdzić w jaki sposób możesz się logować. Prawdopodobnie jeśli odrzuciłeś propozycję Google, to musisz na swoim koncie Google ustawić jak chcesz się logować.
0 Like
Radosław Paweł
First Poster
Opcje

Screenshot_20211223-094947_Chrome.jpgScreenshot_20211223-095000_Chrome.jpg

JustynaM_1-1640783437371.png

Screenshot_20211223-094933_Chrome.jpg

0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Radosław Paweł Masz w czymś problem? 

0 Like
Radosław Paweł
First Poster
Opcje

s21 5g. Od jakiegoś czasu nie mogę się zalogować na gmaila przy pomocy telefonu. Resetowałem, włączałem i wyłączałem, czyściłem ciasteczka, ustawiałem synchronizację gmaila, ustawienia powiadomień włączone, nie jestem w trybie ''nie przeszkadzać''.... Szukałem i znaleźć odpowiedzi nie mogę.

0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Radosław Paweł A czy próba przeszła pomyślnie? 

0 Like