Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Raport doręczenia SMS w aplikacji wiadomości

(Temat utworzony: 24-01-2022 07:10 PM)
19609 Wyświetlenia
PiotrM66
Pathfinder
Opcje
Jak włączyć dźwięk do raportu doręczeń SMS w aplikacji wiadomości Google?
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@BlackPhoenix, W telefonie powinna znajdować się druga aplikacja Wiadomości z inną ikoną. Jedna jest od Samsung druga (ta na Twoim zrzucie ekranu) od Google.

W każdym razie jeśli chodzi o Twoje zapytanie, to:

Kliknij ikonę profilu w prawym górnym rogu --> Ustawienia aplikacji Wiadomości --> Zaawansowane --> Otrzymuj raporty doręczeń SMS-ów.

BlackPhoenix
Explorer
Opcje
Ale w tej aplikacji nie ma ikony w prawym górnym rogu. W tej apce jest tylko ta ikona 3 kreseczek i nie mogę tu znaleźć opcji odnośnie raportów, co jest dziwne bo smsy które pisałam z aplikacji Textra i weszłam na tą aplikację, to mają znaczek dostarczonych. Nowe smsy które piszę na tej apce nie nie mają znaczka dostarczonych.
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Jeśli jest to aplikacja od Samsunga to wchodzimy w 3 kropki - ustawienia - więcej ustawień - SMS i mamy tam pokaż kiedy dostarczono.

Jeśli mamy wiadomości od Google to postępujemy tak jak opisał to @kamil40013Screenshot_20230528_194629_Messages.jpgScreenshot_20230528_194633_Messages.jpgScreenshot_20230528_195205_Messages.jpg
BlackPhoenix
Explorer
Opcje
Pytałam o apke od Google.

Jeśli chodzi o tą samsungowa jest jakaś opcja by mieć ikonkę wiadomości dostarczonej zamiast powiadomień? Bo przychodzą mi powiadomienia u góry i znikaja za chwilę. Więc zapomniała i po czasie sobie przypomniała to nawet nie mam jak sprawdzić czy wiadomość doszła czy nie...
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Tak można ustawić samą ikonę która będzie informować o dostarczeniu, lub powiadomienie na ekranie blokady i AOD.Screenshot_20230528_195751_One UI Home.jpgScreenshot_20230528_195930_One UI Home.jpg
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@BlackPhoenix  napisał(a):
Ale w tej aplikacji nie ma ikony w prawym górnym rogu. W tej apce jest tylko ta ikona 3 kreseczek i nie mogę tu znaleźć opcji odnośnie raportów, co jest dziwne bo smsy które pisałam z aplikacji Textra i weszłam na tą aplikację, to mają znaczek dostarczonych. Nowe smsy które piszę na tej apce nie nie mają znaczka dostarczonych.

image.jpeg

BlackPhoenix
Explorer
Opcje
Dziękuję, już znalazłam. Opcję raportów też.
BlackPhoenix
Explorer
Opcje
Dziękuję. A jak to włączyć jeśli chodzi o tą apkę samsunga?
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Ta Aplikacja jest W Ustawieniach - Aplikacje. Ta zaznaczona jest od Samsunga ta druga od Google. Jedną z nich ustawiamy jako domyślnaScreenshot_20230528_202931_Settings.jpg
0 Like
BlackPhoenix
Explorer
Opcje
Pytałam jak włączyć ikonkę dostarczenia wiadomości w apce samsunga, zamiast 'pływającego' powiadomienia o dostarczeniu, które zaraz znika.
0 Like