Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Radzę uważać na płatności kartą w Samsung Themes

(Temat utworzony: 22-02-2023 04:02 PM)
643 Wyświetlenia
sonic555
Explorer
Opcje
Piszę to do wszystkich, którzy chcą kupić sobie jakieś motywy w Samsung Themes. Od długiego czasu miałam w tej aplikacji podpięta wirtualną karte od Visy. Płacę nią też za inne usługi np. YT czy Tidala, dlatego wiem że działa jak się należy. Jakie było moje zdziwienie kiedy się okazało że nie mogę jak zazwyczaj zapłacić nią za kilkuzlotowy motyw. Najpierw jeden potem drugi. W banku wyjaśniono mi że aplikacja Themes błędnie wysyła dane i kartą wręcz nie potrafi pobrać pieniędzy z rachunku. Potem Samsung odbił piłeczkę i napisał dokładnie to samo o mojej karcie, gdzie już zdążyłam sprawdzić przy innych aplikacjach, że to jedna wielka ściema. Wstydźcie się Themes, chociaż spróbowalibyście się zwyczajnie przyznać. A tak teraz możecie się tymi motywami, najeść sami. Nie pozdrawiam.
0 Like
12 Odpowiedzi
cccccc1
Voyager
Opcje
I po co pluć na wszystkich? To jest ewidentny problem z kartą wirtualną, wystarczy poczytac ostatnie opinie o problemach.

Cyt.

Aktualnie do portfeli zewnętrznych, takich jak Google Pay czy Apple Pay możesz dodać tylko karty, które wydajemy do kont oraz karty kredytowe. Taka opcja nie jest dostępna dla kart przedpłaconych naszego banku. 
https://spolecznosc.ing.pl/-/P%C5%82atno%C5%9Bci/K-rta-Wirtualna-w-Google-Wallet-lub-Revolut/td-p/40...
LupusDei
First Poster
Opcje
A da się uruchomić platnosc google pay za tematy czy tapety żeby doliczyli do rachunku abonenta ?
0 Like
PiotrCh
Expert
Opcje

@LupusDei Niestety nie jest to możliwe. Możesz dodać karty płatnicze oraz skonfigurować płatność PayPalem.