Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Radio na Glosniku Bluetooth

(Temat utworzony: 11-08-2020 07:48 PM)
2822 Wyświetlenia
DolbyAtmos
Pioneer
Opcje
Otrzymałem od Samsunga cudowną aplikację radio, 

Radio działa tylko z połączonymi słuchawkami służą jako antena 
Cud technologii, w 90 latach miałem Sagem MC835FM w tamtych latach telefon do słuchania na glosniku radia nie potrzebował słuchawek.

Lecz nie o tym, 

Łącze telefon z głośnikiem bluetooth, włączam radio chce je odtwarzać na glosniku, okazuje się że nie ma takiej możliwości,. Dlaczego,. To słabe.. 
0 Like
9 Odpowiedzi
DolbyAtmos
Pioneer
Opcje
dobra ale zmiana źródła dźwięku nie powinna być problemem, antena może sobie być..
0 Like
ALIENX21
Helping Hand
Opcje
Może po przełączeniu Źródła ze słuchawek na urządzenie Bluetooth telefon (system) automatycznie rozłącza słuchawki i wtedy widzi brak słuchawek a co za tym idzie brak anteny.
0 Like
DolbyAtmos
Pioneer
Opcje
To są funkcje podstawowe smartfonów po niżej 1k PLN za 1,5 K EUR Spodziewam się czegoś więcej, S20 to powinno być podsumowanie Osiągnięć,
0 Like
ZiemekZ
First Poster
Opcje
Od S20 i Note10 wszystko zaczęło się kiepścić, przecież te "flagowce" nawet wejścia słuchawkowego nie mają.
Sam siedzę na Note9 i póki Samsung nie wypuści porządnego, BEZKOMPROMISOWEGO flagowca, to będę na Note9 siedział po wsze czasy.
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

W dobie urządzeń bezprzewodowych, wejście słuchawkowe typu jack to przeżytek. Tym bardziej, że słuchawki działają poprawnie na usb.

Na chwilę obecną używam trzeciej generacji Buds'ów i odkąd pojawiły się na rynku, słuchawki na kablu, w posiadanych przeze mnie flagowcach, nie zostały nawet wyjęte z pudełka. 

Nie czuję takiej potrzeby.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
the_naturat_com
Navigator
Opcje

Masz prawo do swojego zdania, ale nie musisz mieć racji. Z tym musisz się liczyć..

0 Like
Damian K
Hotshot
Opcje

Generalnie mając podłączone dwie różne pary słuchawek kabel zawsze będzie miał priorytet. Nie mam tu do końca pewności, ale wydaje mi się, że jest to ograniczenie w samym systemie Android, bez względu na producenta.

Doceniaj i bądź doceniany.Doceniaj innych klikając przycisk like lub zaakceptuj jako rozwiązanie.
Społeczność w Twoim telefonie. Przeglądaj Społeczność wygodnie w aplikacji Samsung Members.
Krzysztoff85
Explorer
Opcje
Witam, posiadam samsunga m51, który ma wbudowany tuner fm jednak aby radio działało potrzebne są słuchawki do podłączenia jako antena. Głośnik który chce kupić to creative muvo go, który nie ma wyjścia liniowego aux aby podłączyć bezpośrednio kablem tel. z głośnikiem. Mam pytanie czy po podłączeniu słuchawek jest jakaś opcja aby odtwarzać dalej dźwięk przez głośnik bluetooth ? Na pewno jest opcja przez głośnik samartfona. Prośba o poradę 
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Niestety nie ma takiej możliwości. Jeśli chciałby Pan słuchać radia przez głośnik bluetooth musi Pan pobrać aplikacje z radiem internetowym.