Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

"Nieaktualny" wygląd asystenta Google

(Temat utworzony: 03-05-2022 12:23 PM)
338 Wyświetlenia
Pawl00k
Apprentice
Opcje
Dzień dobry, mam problem dotyczący kosmetycznej zmiany, a mianowicie wszyscy wokół mnie co używają asystenta Google mają ten nowy odświeżony wygląd (mam na myśli, że kiedy wywołuję się asystenta to im pokazuje się, jakby to co mówili nakładało się na ekran), a w moim, dosyć nowym samsungu (pamiętajmy że jest to flagowy telefon Samsunga roku 2021) mam nadal stary wygląd asystenta (czyli takie cztery kropeczki co się ruszają jak się mówi). Czy ktoś też ma taką sytuację? Czy to tylko u mnie? A może wszystkie telefony Samsunga tak mają? 
Proszę o pomoc, z góry dziękuję, Pawl00k
0 Like
14 Odpowiedzi
Edys075
Samsung Members Star ★
Opcje
Na moim urządzeniu tzn. Samsung Galaxy S22 Ultra mam opisany przez Ciebie wygląd asystenta google. Pewnie tak jak koledzy piszą, pojawi się u Ciebie wraz z którąś aktualizacją.

Screenshot_20220503-172007_Samsung Members.jpg

Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Pawl00k
Apprentice
Opcje
Mam taką nadzieję 🙂
Dziękuję za informację i pozdrawiam.
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

U mnie wygląda to tak:

Screenshot_20220503-211247_Google.jpg

YOX
Samsung Members Star ★
Opcje
Możesz spróbować wyczyścić dane i pamięć aplikacji odpowiedzialnej za asystenta Google. Podejrzewam, że owa zmiana, natomiast jest wydawana falami na kolejne modele urządzeń.
0 Like
Pawl00k
Apprentice
Opcje
Niestety czysczenie danych nic nie dało, ale pewnie tak jak Pan mówi, wygląd ten zostanie wypuszczony na kolejne urządzenia w następnych aktualizacjach.
Dziękuję za pomoc i pozdrawiam
0 Like