Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

"Nieaktualny" wygląd asystenta Google

(Temat utworzony: 03-05-2022 12:23 PM)
336 Wyświetlenia
Pawl00k
Apprentice
Opcje
Dzień dobry, mam problem dotyczący kosmetycznej zmiany, a mianowicie wszyscy wokół mnie co używają asystenta Google mają ten nowy odświeżony wygląd (mam na myśli, że kiedy wywołuję się asystenta to im pokazuje się, jakby to co mówili nakładało się na ekran), a w moim, dosyć nowym samsungu (pamiętajmy że jest to flagowy telefon Samsunga roku 2021) mam nadal stary wygląd asystenta (czyli takie cztery kropeczki co się ruszają jak się mówi). Czy ktoś też ma taką sytuację? Czy to tylko u mnie? A może wszystkie telefony Samsunga tak mają? 
Proszę o pomoc, z góry dziękuję, Pawl00k
0 Like
14 Odpowiedzi
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

@Pawl00k Najlepiej jakbyś wstawił screen tego czego oczekujesz oraz posiadasz :winking-face: 

_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
@Pawl00k Witam. Sprawdzałeś czy nie ma żadnych aktualizacji w Sklepie Play? Ja w S20+ tez miałem te kropki i na dniach była aktualizacja Google i zostało zmienione.
Pawl00k
Apprentice
Opcje
Screen z krajobrazem to mój telefon, a ten drugi to ściągnięty z internetu.vgxnmwmr03y21-316x650_4364_1651574119.pngScreenshot_20220503-123450_Google.jpg
0 Like
Pawl00k
Apprentice
Opcje
Nie ma, patrzyłem
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
To musisz widocznie poczekać. Możliwe że jest to robione cyklicznie ja dostałem też teraz na dniach dopiero na Androida11 i Androida12
Pawl00k
Apprentice
Opcje
Ok, dzięki za pomoc :smiling-face:
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Proszę bardzo. Pozdrawiam.
0 Like
Michał_S23Ultra
Helping Hand
Opcje
Ja mam taki interfejs jak wywołam asystentaScreenshot_20220503-161812_Google_11486_1651587492.jpg
0 Like
Pawl00k
Apprentice
Opcje
Czyli ma Pan tak samo jak ja, co może sugerować że wszystkie Samsungi tak mają.
Dziękuję za informację i pozdrawiam.
0 Like