Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

"Alarm pominięty" - co to i dlaczego?

(Temat utworzony: 21-09-2021 12:50 PM)
19965 Wyświetlenia
Donayo
Voyager
Opcje
Cześć,
co dokładnie oznacza ten komunikat?
Telefon pominął alarm czy ja na niego nie zareagowałem?
Mam wrażenie, że od pewnego czasu telefon po prostu nie włącza alarmu i wyświetla to powiadomienie.
Rzecz ma miejsce w całkowicie losowych momentach, niezależnie od ilości alarmów.
0 Like
18 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Donayo  Cześć

W tej sytuacji proponuję zerowanie preferencji aplikacji wchodząc następująco : Ustawienia > aplikacje > 3 kropki w prawym górnym rogu > zeruj preferencje aplikacji > zeruj.

Nick111sxz
Journeyman
Opcje

Witam mam problem z budzkiem w Samsungu. Komunikat "Alarm został pominięty". Jak już pisałem ustawiłem sobie budzi na samsungu a52 i żaden z nich nie zadzwonił ( 13:00 13:20 13:30 ) dlaczego tak się dzieje ? Jest to mój pierwszy i chyba ostatni android wcześniej korzystałem z ios. Jeżeli ktoś napisze " no ja tak ustawiłem i działa " z osób które zajmują się odpowiadaniem na takie wpisy uznam to za zacieranie śladów/ błędów systemu chce konkretów czyszczenie pamięci nic nie daje 

0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

@Nick111sxz Dobry wieczór

W pierwszej kolejności sprawdź, czy nie masz ustawionej opcji "Wycisz alarmy, gdy dźwięk sys, jest wył. " . Zawarta jest ona, w ustawieniach aplikacji Zegar. 

Oliv8634
First Poster
Opcje
Zerowanie jak i przesyłanie raportów nic nie daje a dokladniej daje cos chwilowo, borykam sie z tym problemem juz ponad rok (samsung s21fe5g)... jaki ***** (bo inaczej nazwać nie mozna) wpadł na to żeby była taka funkcja w telefonie? Istnieje ona chyba tylko po to, żeby utrudniać życie ludziom, najwidoczniej czas najwyższy na przejście na ios, a Samsungowi już na pewno podziękuję.
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje
0 Like
cyph0ner
Journeyman
Opcje
Samsung to badziewie, jak telefon sam decyduje o pominięciu alarmu!!
Danithemano
Apprentice
Opcje
Wipe cache nie pomaga
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Danithemano Wyzeruj apkę Zegar i problem powinien zniknąć.

Ustawienia > Aplikacje > Zegar > Pamięć > Wyczyść Dane.

0 Like
Danithemano
Apprentice
Opcje
Nie znika
0 Like