Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Przypnij aplikację - powiadomienia

(Temat utworzony: wtorek)
110 Wyświetlenia
Kucharz98
Explorer
Opcje
Cześć wszystkim. 
Zacząłem używać przypinania aplikacji podczas spaceru do pracy żeby łatwiej wybierać muzykę.
Czy tylko ja zauważyłem, że po przypięciu aplikacji przestały przychodzić powiadomienia np z Messengera? Odebranie przychodzącego połączenia wymusza najpierw odpięcie aplikacji żeby móc je odebrać. 
Błąd nakładki UI czy może samego androida?
Może warto byłoby to zgłosić, choć jedno zgłoszenie nic nie zmieni. 
Ktoś to używa i też to zauważył? 
Pozdrawiam:)
0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Cześć. Gdy aplikacja jest przypięta połączenia i wiadomości nie będą przychodzić.1739285306849.jpg

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

7 Odpowiedzi
Rozwiązanie
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Cześć. Gdy aplikacja jest przypięta połączenia i wiadomości nie będą przychodzić.1739285306849.jpg
Kucharz98
Explorer
Opcje
A widzisz. W ustawieniach nie znalazłem tego, tylko z pozycji zakładek ostatnich aplikacji. Czyli potwierdzasz tym screenem, że jest to celowe, a nie błąd.
Szkoda, bo mi to akurat przeszkadza, ale raczej tego nie zmienią.
Szukałem w google jakichś informacji o tym, ale nie znalazłem nic sensownego. Dzięki za pomoc:)
Pozdrawiam:)
0 Like
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Nie ma za co. Pozdrawiam.
0 Like
Hunter3000
Pioneer
Opcje
Przypinanie aplikacji to coś jak danie kuzynowi telefonu żeby pogral w gierke i nie używał niczego innego. Tak też stosowane jak komuś coś ch emy pokazać ale zeby niczego innego nie mieszał w telefonie.
0 Like
Kucharz98
Explorer
Opcje
Tak, ja wiem. Tyle, że przy zwyczajnie zablokowanym telefonie dostaniesz powiadomienie z Messengera czy możesz odebrać połączenie głosowe. Dlatego zastanawiało mnie czy przy używaniu przypinania aplikacji nie jest to jakiś błąd, że blokuje kompletnie wszystko. Nie widziałem tych informacji, które Kolega wyżej wrzucił na screenie
0 Like
Hunter3000
Pioneer
Opcje
A no to możliwe że przez ograniczenia androida jest to niemożliwe niestety. Plus samsung nie daje możliwości tworzenia kont w systemie wiec zostają takie rozwiązania jak przypinanie 🤷🏻‍♂️
0 Like
Kucharz98
Explorer
Opcje
Być może. Przynajmniej podczas spaceru mam spokój od Messengera 😅