Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Przejście do pływającej ikony w trybie wyskakującego okna

(Temat utworzony: 18-01-2024 07:16 PM)
188 Wyświetlenia
tool17
Voyager
Opcje
Witam. Jak można jeszcze przejść z ,wyjątkiem tapnnięcia ikony w górnej belce (mam wersję płaską bez ikon) do pływającej ikony (zminimalizowania) otwartej aplikacji w wyskakującym oknie (popup)? Jest jakiś gest w one hand operation albo w good luck?
0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
tool17
Voyager
Opcje
Udało mi się samemu odkryć, że krótkim gestem od dolnej krawędzi spowoduje zminimalizowanie aplikacji do pływającej ikony bez zamykania drugiej aplikacji otwartej na pełnym ekranie

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

0 Like
4 Odpowiedzi
PatrykF
Expert
Opcje

@tool17 Chodzi Ci o aplikację, która wyskakuje Ci jako pływająca ikonka? Nie przypominam sobie o takiej funkcji, aby otwierać aplikacje bez klikania w ten sposób.

0 Like
tool17
Voyager
Opcje
Chodzi mi o otwarcie aplikacji w trybie wyskakującego okna a następnie wybranie z belki minimalizowania do pływającej ikony. Czy można zrobić to jakimś gestem.
Jest też opcja włączenia na stałe szerokiej belki (screen nr 3) ale to zajmuje mi za dużo ekranu. Korzystam tylko z opcji minimalizowania

PS
Menu ustawień w tle jest przypadkowe. Aplikacje w wyskakującym oknie można odpalić praktycznie w dowolnym miejscu1705745508078.jpg1705745508103.jpg1705745606941.jpg
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@tool17 W tym temacie jest kilka wskazówek, być może uda Ci się coś ustawić z ich pomocą:

https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-i-us%C5%82ugi/wyskakuj%C4%85ce-okno/td-p/6715584

0 Like
Rozwiązanie
tool17
Voyager
Opcje
Udało mi się samemu odkryć, że krótkim gestem od dolnej krawędzi spowoduje zminimalizowanie aplikacji do pływającej ikony bez zamykania drugiej aplikacji otwartej na pełnym ekranie
0 Like