Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Program do czyszczenia zawartości telefonu

(Temat utworzony: 30-01-2024 08:56 AM)
613 Wyświetlenia
Łukasz87
Pioneer
Opcje
Witam. 
Jakim programem połącze telefon z komputerem,abym mógł na spokojnie i przejrzyście zrobić sobie porządek w telefonie w zdjęciach, filmach i dokumentach.
Próbowałem dwóch programów Samsung Kies oraz Samsung news pc studio.

Żaden z powyższych nie łączy telefonu z komputerem.
Próbowałem już wszystkich opcji, oraz kilku kabli.

image

9 Odpowiedzi
IreneuszD
Pathfinder
Opcje
Explorator plików na komputerze. Zobaczysz dodatkowy dysk. I możesz przeglądać.
Łukasz87
Pioneer
Opcje
Dzięki,spróbuję. Natomiast nie rozwiązuje to problemu z brakiem widoczności telefonu,a to mnie akurat nurtuje
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Sprawdzałeś na różnych portach USB w komputerze? Czy masz możliwość sprawdzić na innym komputerze?

Łukasz87
Pioneer
Opcje
Sprawdziłem wszystkie porty.
Laptop widzi telefon, jest sygnał po podłączeniu, jest komunikat z Windowsa natomiast powyższe programy nie łączą się z telefonem
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Spróbuj skorzystać z aplikacji Łącze z telefonem lub ewentualnie ręcznie przejrzyj zawartość telefonu zgodnie ze wskazówką podaną wcześniej.

https://support.microsoft.com/pl-pl/phone-link

_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Te programy działają tylko z dawnymi androidami Samsunga. Dla nowszych Androidów jest program Smart Switch.
Łukasz87
Pioneer
Opcje
Smart switch też instalowałem,ale z tego co zauważyłem to tam jest tylko opcja przerzucania danych z jednego telefonu na drugi, chyba że nie doszedłem do tego momentu,bo go wyłączyłem jak kazał mi podłączyć drugi telefon.
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Tam robi Pan też kopie zapasową całego telefonu. Jeśli chce Pan wejść w pliki telefonu i ich usuwać przenosić,czy kopiować na komputerze nie robi Pan żadnym programem, tylko po zatwierdzeniu na telefonie uzyskuje Pan dostęp do pamięci urządzenia.
IreneuszD
Pathfinder
Opcje
To samo pisałem wcześniej.
0 Like