Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problemy z wyświetlaniem zdjęć w aplikacjach przy włączonym WiFi

(Temat utworzony: 19-01-2023 06:46 PM)
675 Wyświetlenia
Pawku80
Explorer
Opcje

Hej.

Od pewnego czasu mam problemy ze zdjeciami - pacjent to s22 ultra sm-s908b/ds. Bedac podłączonym do jakiegokolwiek wifi nie wczytuja mi sie fotki np w aplikacji allegro, wylaczajac wifi problem znika. Tak samo mam gdy jestem podlaczony do wifi a wysylam np fotke na mesengerze czy whatsup robiac ja bezposrednio w apce. Po kliknieciu obraz sie wyświetla a odbiorca go dostaje normalnie. Jednak najbardziej wkurzajace jest przelaczanie sie na dane komorkowe hdu chce poszukac czegos na allegro. Robilem juz reset ustawien, badalem antywirusem, robilem optymalizacje i juz nie mam pomyslow a twardego resetu na razie nie robilem. Odnosze wrazenie ze dzieje sie tak od ostatniej aktualizacji. 
Macie jakies pomysły czy tylko twardy reset.
Pozdrawiam 
12 Odpowiedzi
Pawku80
Explorer
Opcje
Tak to wyglada w mesengerzeScreenshot_20230119_184428_Messenger_1000001600_1674150268.jpg
0 Like
Paramedic88
Troubleshooter
Opcje
Powiem ci szczerze że teraz sprawdzałem i Mam najnowszą aktualizację w ultra I wszystko normalnie się wczytuje może masz jakiś reguły uruchomione nie wiem oszczędzanie danych
0 Like
Pawku80
Explorer
Opcje
Nie ma nic włączonego
0 Like
Paramedic88
Troubleshooter
Opcje
A który masz dokładnie numer wersji oprogramowania
0 Like
Pawku80
Explorer
Opcje
Jak tutajScreenshot_20230119_193357_Settings_1000001602_1674153237.jpg
0 Like
Mielcarek
Explorer
Opcje
Mam to samo.Zrobiłam reset ale nic nie dał. Problem nie zniknął.
Pawku80
Explorer
Opcje
Od ostatniej aktualizacji chyba sie cos sypnęło
0 Like
Mielcarek
Explorer
Opcje
Też tak myślę. Mąż ma s21 ultra i po aktualizacji jest ten sam problem.
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Pawku80@Mielcarek, zgłoście błąd w ten sposób: https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-i-us%C5%82ugi/poradnik-jak-zg%C5%82osi%C4%87-b%C5%82%C...

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.