Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

problemy z aplikacją tik tok urządzenie nie obsługuje tego efektu

(Temat utworzony: 12-04-2022 06:51 PM)
8651 Wyświetlenia
nwm
Student
Opcje

mam taki problem bo ns tik toku wyskakuje mi ze twoje urzadzenie nie obsluguje tego efektu jak to naprawic??

0 Like
kaiek1
First Poster
Opcje
Można prosić o podpowiedź jak to zrobic
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

W sklepie Google Play w szczegółach aplikacji znajdziesz namiary na dewelopera.

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@kaiek1, TikTok --> Profil --> kliknij ikonę strzałki w dół znajdującą się w prawym górnym rogu --> kliknij w ikonę ustawień znajdującą się w prawym górnym rogu --> Zgłoś problem --> Prześlij zgłoszenie

Screenshot_20240506_143534_TikTok.jpgScreenshot_20240506_143542_TikTok.jpgScreenshot_20240506_143558_TikTok.jpg

ktoś1111
First Poster
Opcje
Nie pojawiają mi się popularne efekty ani nie mogę ich używać mam tylko podstawowe efekty o co chodzi
0 Like
PiotrCh
Expert
Opcje

@ktoś1111 Jeśli niektóre opcje nie są dla Ciebie dostępne, wyzeruj ustawienia aplikacji: Ustawienia systemu -> Aplikacje -> TikTok -> Pamięć -> Wyczyść dane -> Usuń.

Angelila
First Poster
Opcje
Dobry wieczór chciałam zapytać czemu po ostatniej aktualizacji na moim tel samsung Galaxy A55 mój tel nie obsługuje filtrów na tiktoku są zniekształcone?
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Angelila, próbowałaś uruchomić ponownie smartfon?

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like
paolinee
Student
Opcje
Mam galaxy a35 i na tiktok live nie wyświetla mi się ikona efekty dlaczego
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@paolinee Tego nie wie nikt. Tik-tok jest dziwną aplikacją - niektóre funkcje są niedostępne na części urządzeń w zasadzie bez przyczyny. Przykładowo na telefonie A52s mojej dziewczyny istnieje możliwość tworzenia pokazu slajdów ze zdjęć, a na moim A53 już nie. Tak samo ona ma więcej funkcji LIVE. Próbowałem dowiedzieć się dlaczego tak jest, ale niestety nie ma żadnego wspólnego mianownika. Niektórych rzeczy po prostu nie ma - możesz mieć aktualny system i zaktualizowaną aplikację, a i tak będzie czegoś brakowało.

paolinee
Student
Opcje
Ale czasem na chwilkę pokazała się ta ikonka
0 Like