Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem ze zrzutem ekranu

(Temat utworzony: 24-03-2022 01:42 PM)
1290 Wyświetlenia
Poland1020
First Poster
Opcje

Czy w przypadku smartfonów Samsung A32 istnieje opcja resetu ustawień zrzutu ekranu? Nie jest możliwe u mnie wykonanie zrzutu przyciskiami bocznymi. 

0 Like
50 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Przejdź kolejno do: Ustawienia > Aplikacje > Przechwytywanie Samsung > Domyślna pamięć > Wyczyść dane. Pamiętaj żeby włączyć wyświetlanie aplikacji systemowych.

_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
@Poland1020 Witam. Pamiętaj że zrzut ekranu przyciskami volume - i power robi się naciskając je jednocześnie krótko i szybko.
Daszka
Journeyman
Opcje
Cześć wszystkim! 
Mam problem ze zrzutami ekranu. Mogę zrobić zrzut przy pomocy rysika oraz wysuwając boczny pasek. Chciałabym włączyć opcję robienia zrzutu ekranu wciskając jednocześnie przycisk zasilania i zmniejszania głośności, jednakże nie mogę znaleźć tego w ustawieniach. Help! 
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Daszka  Cześć

A ogólnie jak naciśniesz te dwa przyciski jednoczesnie to nie działa?

Daszka
Journeyman
Opcje
Mimo, że naciskam oba przyciski jednocześnie, to włącza mi się okno z "wyłącz", "uruchom ponownie" itp.
0 Like
Daszka
Journeyman
Opcje
Dokładnie tak to wygląda, a jednak zależałoby mi, żeby przemianować to na screena. :smiling-face:SmartSelect_20220924-225829_Settings_3186_1664053109.jpg
0 Like
krissm
Journeyman
Opcje
A może za długo przytrzymujesz te przyciski? Spróbuj tylko je wcisnąć jednocześnie i powinno zadziałać;)
Kefir
Pathfinder
Opcje
Mi działa prosto z pudełka. Na pewno wciskasz przycisk zmniejszania głośności i zasilania?
0 Like
Daszka
Journeyman
Opcje
Okazało się, że faktycznie za długo przytrzymywałam. Wystarczy tylko kliknąć! Dzięki! W mojej starej s8+ jakoś dłużej schodziło ze screenem.