Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z tworzeniem transmisji na Facebooku w poziomie

(Temat utworzony: 19-11-2023 06:52 PM)
6504 Wyświetlenia
Koszykara7
Journeyman
Opcje
Od ostatniej aktualizacji mam problem z tworzeniem transmisji na żywo w Facebooku pokazuje się komunikat orientacja pozioma nie jest obsługiwana. Ten problem jest wogole przy tworzeniu jakichkolwiek postów.
 Wcześniej nie było z tym problemu. Dodam że córka ma iPhone i nie ma tego problemu.

22 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Koszykara7  Cześć 

Wyczyść dane aplikacji Facebook i sprawdź czy aplikacja jest zaktualizowana.  Zobaczymy czy dalej problem będzie występował. 

Koszykara7
Journeyman
Opcje
Witaj. Niestety nie pomogło czyszczenie pamięci podręcznej a aplikacja jest aktualna
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Koszykara7  u mnie jest po rozpoczęciu transmisji taki komunikat informujący że nie można obracać telefonu.

Screenshot_20231119-211412_Facebook.jpg

Koszykara7
Journeyman
Opcje
To wiem że w trakcie nagrywania nie można obracać ale teraz nie chce pozwolic przed zrobieniem transmisji jeszcze tydzień temu tego komunikatu nie było i można było nagrywać w poziomie. Jak robie transmisję meczu to jest to problem bo źle się ogląda
Koszykara7
Journeyman
Opcje
U mnie jest taki komunikat gdy włączę transmisja na żywo a telefon od razu ustawiam poziomo czyli przed rozpoczęciem transmisjiScreenshot_20231119_184656_Facebook.jpg
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Koszykara7  możliwe że Facebook wprowadził jakieś zmiany w kwestiach transmisji na żywo...

Koszykara7
Journeyman
Opcje
Tylko że tak jak pisałam wcześnie w iPhone nie ma takiego problemu
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Z tego co mi wiadomo to jest jakiś problem z tworzeniem transmisji na urzadzeniach Android. Na iOS działa wszystko poprawnie. Proszę poczekać na aktualizacje aplikacji Facebook.
Dredi
First Poster
Opcje
Niestety, podczas streamu z dość ważnej imprezy zostałem zaskoczony w dokładnie taki sam sposób.
0 Like