Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z sortowaniem zdjęć

(Temat utworzony: 11-04-2019 06:03 PM)
23552 Wyświetlenia
aranowacki
Explorer
Opcje

Witam, mam taki problem ze starego S7EDGE przeniosłem zdjęcia i filmy na dysk zewnętrzny, zakupiłem Note9 i przegrałem zdjęcia do pamięci wew. tel. a później przeniosłem na kartę micro sd. No i właśnie tutaj jest problem ponieważ jest wszystko wymieszane, sortowanie wg. daty nie pomaga. Czy ktoś ma pomysł jak mogę zgrać te zdjęcia aby w galerii telefonu były wyświetlane wg. daty zrobionych zdjęć?

Pozdrawiam

0 Like
Przejdź do rozwiązania
53 Odpowiedzi
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@doris5981, W Gallery Labs znajduje się funkcja, która pozwala na naprawienie daty na podstawie nazwy pliku. Uważam, że warto spróbować z niej skorzystać. Być może naprawi Ci większość zdjęć. Oczywiście przed jakimikolwiek działaniami w Labs wykonaj sobie kopię zapasową w razie gdyby coś poszło nie tak

Screenshot_20240814_140939_Gallery.jpgScreenshot_20240814_141007_Gallery.jpg

Luki_S22PlusXX
Apprentice
Opcje
Cześć, może ktoś będzie w stanie mi podpowiedzieć. 
Wgrałem żonie na s24 zdjęcia z s22 ale nie tylko folder DCIM ale też inne (że zdjeciami). 
Wchodząc do galerii na gorze są zdjęcia te które wgrały się jako ostatnie. 
Można sortowanie ustawić na podstawie daty utworzenia ? 

Milego wieczoru 😉
0 Like
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Cześć, zdjęcia w zakładce obrazy automatycznie sortują się według daty, sprawdź datę na zdjęciach.
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Luki_S22PlusXX, W jaki sposób przeniosłeś zdjęcia ? Podejrzewam, że rozwiązanie znajdziesz w poniższym wątku

Problem z sortowaniem zdjęć
https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-i-us%C5%82ugi/problem-z-sortowaniem-zdj%C4%99%C4%87/td...