Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z samoczynnym otwieraniem się aplikacji

(Temat utworzony: 28-09-2022 02:26 PM)
5086 Wyświetlenia
oscerus
Pioneer
Opcje
Witam, po najnowszej ostatniej aktualizacji telefonu (S21 FE 5G)  mam problem z samoczynnie otwierającymi się aplikacjami tuż po odblokowaniu ekranu, czy wie ktoś może o co może chodzić?
99 Odpowiedzi
Kama81G
Student
Opcje
Hej, co mam zrobić żeby po odblokowaniu telefonu nie być nagle w otwartej aplikacji np WhatsApp ? 
0 Like
Edyta82
Troubleshooter
Opcje
Witam. Problem pojawia się przy odblokowywaniu odciskiem palca, juz był ten temat poruszany tu na forum. Można zgłosić ten problem w zakładce Wsparcie i kolejno Raport o błedach.
0 Like
Kama81G
Student
Opcje
Dzięki 🙂
0 Like
Playa77
First Poster
Opcje
Cześć,
mam mały, denerwujący lekko, problem z S24+. Przy odblokowywaniu telefonu czytnikiem linii papilarnych, telefon od czasu do czasu otwiera jedną z aplikacji, których skróty mam na ekranie startowym. Czy to jakiś błąd i czy można temu zaradzić?
0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, wygląda to na jakiś błąd oprogramowania. Aby się upewnić wykonaj zabieg wipe cache partition według poradnika.

[Poradnik-> jak wykonać wipe cache partition]
https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...
Playa77
First Poster
Opcje
Dzięki, sprawdzę
0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Proszę bardzo, czekamy na informacje, czy pomogło 🙂
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@W99  masz te skróty na ekranie blokady?

0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Tak, mam 🙂
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@W99  u mnie ten problem nie występuje no chyba że przeciągnie się konkretną ikonke i się odblokuje ekran