Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Telefon nie podświetla się po otrzymaniu powiadomienia

(Temat utworzony: 12-08-2020 01:05 PM)
3612 Wyświetlenia
Ksiek
First Poster
Opcje

Witam, Mam Samsunga a30s przychodzą mi powiadomienia ale nie podświetla się ekran jak to naprawić?

35 Odpowiedzi
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Ksiek, Zajrzyj do poniższych tematów. Był w nich już poruszany problem, którego dotyczy Twoje zapytanie.

Podświetlenie ekranu po otrzymaniu wiadomości

Przebudzenie ekranu po przyjściu powiadomienie

robertooss234
Navigator
Opcje
Witam wszystkich. Nie wybudza mi się ekran kiedy dostaje powiadomienie z Gmail, WhatsApp lub Messenger. Jak dostaje SMS to nie ma problemu jest dźwięk, powiadomienie na ekranie głównym i ekran też się wybudza. Może coś podpowiecie ? Do wiadomości używam oryginalnej aplikacji Samsung. W ustawieniach powiadomienia wszystko jest dobrze ustawione 
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@robertooss234, na chwilę obecną nie ma takiej możliwości, trzeba używać zewnętrznych aplikacji, które wprowadzają taką funkcjonalność, na przykład Glimpse Notifications. Zerknij do linków podanych przez @kamil40013.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

simek1
Apprentice
Opcje
Dlaczego nie mogą ekran po nadejście powiadomien s23
0 Like
simek1
Apprentice
Opcje
Nie miga ekran po nadejściu powiadomienia s23
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Możesz ustawić żeby ekran AOD wyświetlał się przy nowych powiadomieniach: Ustawienia > Ekran blokady > Always On Display > Pokazuj przy nowych powiadomieniach.

0 Like
simek1
Apprentice
Opcje

Dziękuję bardzo za podpowiedź spróbuję

Może jeszcze jedno pytanie odnośnie jak poustawiać powiadomienia.

0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@simek1, co dokładnie masz na myśli, mówiąc "jak pustawiać powiadomienia"?

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like
simek1
Apprentice
Opcje
Chodzi o to co załączyć przy konfigurowaniu s23. Dziękuję bardzo za zainteresowanie.
0 Like