Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problemy związane z aplikacją Messenger

(Temat utworzony: wczoraj)
118 Wyświetlenia
nawoxvx
Apprentice
Opcje

Witam, od jakiegos czasu udalo mi sie zauwazyc pewien problem ktory lezy tylko i wylacznie w aplikacji messenger. Zatem czasem połączenia sa mega cicho pomimo najwiekszej głośności oraz ustawionego trybu głośnomówiącego. Dzieje sie tak samo rowniez w przypadku wideo rozmow. Chcialem sie dowiedziec czy rowniez ktos sie zmaga z takim problemem.

69 Odpowiedzi
marrt
First Poster
Opcje
Wiadomości na messengerze nie wysyłają sie, po wymuszeniu zatrzymania aplikacji przez chwilę działa, jednak po czasie znów to samo. 
GlitchCore
Samsung Members Star ★
Opcje
@marrt Problem leży po stronie Messengera a konkretnie jego działania na nowym androidzie. Trzeba czekać na aktualizacje aplikacji.
Zonniak
Black Belt 
Opcje
Witam
Messenger ma wadliwą aktualizację. Pomaga zainstalowanie wersji Beta messengera. W tej sytuacji albo jestes w Becie albo czekasz na następną messengera.
0 Like
godik
First Poster
Opcje
Wersja beta dziala
0 Like
elmosuwalki
First Poster
Opcje
Zna ktoś rozwiązanie problemu z messenger na galaxy s25
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Trzeba poczekać na aktualizację lub wgrać wersję beta - tak przynajmniej wynika z wpisów na forum.

elmosuwalki
First Poster
Opcje
Ok dziękuję
0 Like
Gregor2405
First Poster
Opcje
Witam. Mam ten sam problem na S25 Edge. Gdzie pobiorę wersję Beta messenger?
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Gregor2405, Do programu beta można dołączyć z poziomu sklepu Google Play. Na stronie głównej aplikacji zobaczysz baner zatytułowany Dołącz do programu testów beta. Jakiś czas po dołączeniu pojawi się nowa aktualizacja do wersji beta.

Screenshot_20250624_092009_Google Play Store.jpg

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.facebook.orca&hl=pl

Gabi_29
Apprentice
Opcje

Kilka dni temu został zakupiony Samsung Galaxy S25+ i posiadam problemy z messengerem. Nie odświeżają mi się wiadomości w aplikacji oraz nie jestem w stanie wysłać nowych wiadomości. Czy jest możliwość rozwiązania tego problemu, czy jednak jest to problem po stronie aplikacji?