Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z aplikacja poczta.

(Temat utworzony: 26-02-2023 07:53 PM)
429 Wyświetlenia
dareckip
Journeyman
Opcje

Witam. Czy ktoś miał lub ma problem z aplikacją poczta. Mam samsung note 4 i po aktualizaji nie można nic wysłać. Z odbieraniem poczty nie ma problmu ale jeśli chcę przesłać dany email wyskakuje ikona "ładowanie wiadomości" i nic się nie dzieje. 

Próbowałem resetować program i nic to nie pomogło.  Chyba to problem z softem, wnioskuję to po tym że niedawno wgrało się nowe u mojej żony na innym note 4 i jest to samo.

Możecie coś poradzić? Screenshot_2018-01-06-18-36-54.png

87 Odpowiedzi
romano-84
First Poster
Opcje
Witam ,orientujecie się dlaczego od kilku dni nie działa aplikacja e-mail? Po próbie zalogowania wyskakuje komunikat błędu ze logowanie nie powiodlo się ... 
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@romano-84  Aplikacja Samsung e-mail działa na poczcie wp.pl.

A z jakiej poczty korzystasz? Próbowałeś ponownie skonfigurować?

0 Like
Basiek1975
Student
Opcje
Witam,od 24.02.23 mam problem z pocztą,wszystkie konta pocztowe odbieram na 
e-mail,ale od 24.02 po aktualizacji konto poczty firmowej zniknęło,nie da się dodać tej firmowej poczty na żadnej aplikacji do maili,które ściągnęłam, czy ktoś może mi podpowiedzieć,co jest nie tak. Na innym telefonie da się zainstalować,na moim nie,a to telefon firmowy.
0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

@Basiek1975 Możesz bardziej opisać swój problem - jakiej dokładnie aplikacji do poczty, dotyczy ten problem oraz o jakiej aktualizacji piszesz.

Basiek1975
Student
Opcje
Witam,wywaliło mi pocztę firmową pszczyna@epaka.pl,dotąd działała bez zarzutu, aktualizacja najnowsza zainstalowana 24.02.23 ,od tej pory mam problem z pocztą firmową
0 Like
Basiek1975
Student
Opcje
To ja mam identycznie, żałuję,że zainstalowałam aktualizację
0 Like
Basiek1975
Student
Opcje
Takie aktualizacje się zainstalowałyScreenshot_20230226_221458_Software update.jpgScreenshot_20230226_221504_Software update.jpg
0 Like
Basiek1975
Student
Opcje
No mnie na tej apce e-mail działają wszystkie poczty i gmail i wp tylko firmowa nie działa
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Żeby działała poczta w Samsung Email trzeba wpisać e-mail i hasło w zakładce inne konto. Jeśli zakładamy ją pierwszy raz to musimy w przeglądarce poczty zezwolić na podgląd w telefonie.
miroON
Big Cheese
Opcje
loooo jeeeeest i działo...a jo sie męcza z tym tydziÿń...dziynki wielkie a pozostałe moje kom kasuja
0 Like