Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z aplikacją Samsung Wiadomości

(Temat utworzony: 01-01-2022 10:25 PM)
6705 Wyświetlenia
szymm14
Explorer
Opcje
Mam problem,  tą aplikacją. Co chwilę włącza mi się w tle, czasem przerywając to co aktualnie robię. Ekran co chwilę miga (okienko na chwileczkę pokazuje się i znika). Próbowałem wyczyścić pamięć, ale nie pomogło. Nie wiem czy da się ją zaktualizować, nie ma jej w sklepie. Aktualna wersja to 12.2.10.19.
44 Odpowiedzi
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@szymm14 Spróbuj wykonać Wipe Cache Partition, ten zabieg nie usuwa danych z telefonu.

[Poradnik] - Wipe Cache Partition
https://eu.community.samsung.com/t5/pozostałe-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczny-i-w...

[Poradnik] [Android 11 One UI 3] Jak wejść w tryb recovery menu
https://eu.community.samsung.com/t5/pozostałe-smartfony/poradnik-android-11-one-ui-3-jak-wejść-w-try...

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@szymm14  Witam 

Jeżeli chodzi o aplikacje Wiadomości Samsung powinna ona działać w tle aby przychodziły powiadomienia. 

Aktualizacje można sprawdzić w sklepie galaxy store. 

szymm14
Explorer
Opcje
To wiem, ale nie w ten sposób że co chwilę miga mi na ekranie coś czarnego a aplikacja Wiadomości pojawia się na liście otwartych na czarno. Jak próbuję ją otworzyć z tej listy, przenosi mnie do ekranu głównego.
Nie ma jej na liście zaintalowanych aplikacji w galaxy store. Screenshot_20220101-223727_One UI Home.jpg
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@szymm14  Po otwarciu jest również na czarno?

slawoLord
Voyager
Opcje
Ja też zauważył że coś się sypie i zaczęła mrygac. Zaistlowałem wiadiomisci od google I po kłopocie.
0 Like
szymm14
Explorer
Opcje
Nie, jak normalnie otwieram aplikacja działa jak powinna.
0 Like
PatrykB
Helping Hand
Opcje

@szymm14 Nie spotkałem się jeszcze z tego typu zachowaniem apliakcji Wiadomości. Spróbuj jeszcze wybrać opcję repair apps z poziomu trybu Android Recovery. Kolega wyżej podał instrukcję jak do niego wejść.

Rytualll
First Poster
Opcje
Mam ten problem znalazlem ten wpis, juz to naprawilem, wylacz opcje w tej aplikacji w ustawieniach w ktorej jest napisane "wyswietlanie na wierzchu" i zrob niedozwolone :winking-face: u mnie pomoglo
0 Like
Rytualll
First Poster
Opcje
Jednak nie dziala, znowu sie pojawilo to samo co u Ciebie...
0 Like