Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z aplikacją Pogoda

(Temat utworzony: 17-12-2019 08:10 PM)
4733 Wyświetlenia
Pjotrus85
First Poster
Opcje

Witam mam taki problem z aplikacją Pogoda na ekranie głównym telefonu . A mianowicie telefon Samsung Galaxy A 70 I problem taki że nie mogę ustawić pogody dla własnej lokalizacji  (jest to wieś ) tylko mogę  wybrać  jakieś  miasto w  okolicy mimo że tam nie jestem.  Czy można  to zmienić. .I dlaczego aplikacją nie pokazuje pogody dla mniejsca w którym przebywam?

18 Odpowiedzi
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, ta aplikacja nie jest od Samsunga, więc tutaj zbytnio nie pomożemy. Proszę spróbować przeinstalować aplikację. Jeśli nie będzie widać efektów, pozostaje kontakt z autorami
userxad
Voyager
Opcje
Dzięki
Musze dodać, że aplikacja naprawiła się i działa, ale wczoraj miałem ból głowy.
0 Like
Oliwier2010
First Poster
Opcje
Mam problem z pogodą nie ma aplikacji pogody na s24+ nie można jest w ogóle zainstalować nie ma jest w sklepie play
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Aplikacja pogoda jest fabrycznie w Widgetach. Jeśli jej tam nie ma to proszę sprawdzić czy nie jest ukryta, lub wyłączona1707580085795.jpg
Daffodils
First Poster
Opcje
Dzień dobry
Nie mogę ustawić pogody
Cały czas pokazuje błąd lub pomimo włączonej lokalizacji nie może jej znaleźć (nie ma nic co mogło by zakłócać połączenie lokalizacji)
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Daffodils  Dzień dobry 

Proszę spróbować wyczyścić dane aplikacji pogoda , powinno pomóc 

Skyler7799
Helping Hand
Opcje
Hej, dostaję powiadomienia pogodwe od Samsunga i Google, przebywam we Wrocławiu i samsungowa pogoda powiadamia prawidłowo o zmianach pogody, natomiast Google wysyła powiadomienia o zmianie pogody z zupełnie innej lokalizacji niż przebywam Stara Przysieka II a to jest oddalone o 130km od Wrocławia. Czy da się to naprawić? I pytanie z ciekawości czy da się wyłączyć alerty pogodowe od Google? (Pytam z ciekawości)
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Skyler7799, Sprawdź, czy aplikacja Google ma przyznany dostęp do dokładnej lokalizacji.

Powiadomienia o pogodzie można wyłączyć w ustawieniach aplikacji lub z poziomu ustawień telefonu

Screenshot_20240602_182443_Settings.jpgScreenshot_20240602_182456_Google.jpg

Skyler7799
Helping Hand
Opcje
Miałem odznaczone 😅 o dziwo po resecie się odznaczyło. Nawet nie wiedziałem, że są takie ustawienia o alertach w Google, dziękuję bardzo i podziwiam taką wiedzę o usługach 😄