Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z aplikacją mcdonald

(Temat utworzony: 24-04-2024 11:58 PM)
21551 Wyświetlenia

Też mam ten problem

grvvn
Explorer
Opcje
Tak jak na poniższym screenie, problem od czasu gdy w zeszłym roku pojechałem na Węgry, wtedy usuwałem apkę żeby zalogować się na węgierskiego maka, po powrocie do Polski i próbie zmiany na region polski zaczął pojawiać się ten komunikat. Aktualizacje oprogramowania nie pomagają. Problem dotyczy tylko tej aplikacji, pozdrawiam.
image

0 Like
32 Odpowiedzi
Doti1983
Helping Hand
Opcje
To albo odinstaluj apke i wgraj ponownie... albo wyczyść dane i pamięć apki...
0 Like
grvvn
Explorer
Opcje
Hmm.. no właśnie tak robiłem, usunąłem aplikacje, zaktualizowałem oprogramowanie, pamięć i dane apki wyczyszcine a tu nadal ten sam błąd.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Usuń aplikację a następnie wykonaj wipe cache partition. Zabieg nie usuwa żadnych danych aplikacji. Następnie ponownie wgraj aplikację.

[Poradnik] Jak wykonać zabieg wipe cache partition?
https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...

0 Like
grvvn
Explorer
Opcje
Niestety po odinstalowaniu aplikacji i zrobieniu wipe cache partition nadal po zainstalowaniu aplikacji wyskakuje błąd jak powyżej na screenie.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Spróbuj jeszcze wyzerować preferencje aplikacji. Aby to zrobić przejdź kolejno do: Ustawienia > Aplikacje > trzy kropki > Zeruj preferencje aplikacji.

0 Like
grvvn
Explorer
Opcje
Niestety to również nie pomaga, jakiś czas temu wykonywałem nawet reset telefonu do ustawień fabrycznych i nawet to nie przyniosło efektu.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Przed chwilą pojawiła się aktualizacja dla aplikacji do wersji 3.2.0. Zaktualizuj i daj znać czy coś się zmieniło.

0 Like
grvvn
Explorer
Opcje
Niestety nic nie zmieniło
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Czy po hard resecie przywracałeś kopię zapasową?

0 Like