Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z aplikacją mcdonald

(Temat utworzony: 12-09-2024 12:51 PM)
1118 Wyświetlenia
grvvn
Explorer
Opcje
Tak jak na poniższym screenie, problem od czasu gdy w zeszłym roku pojechałem na Węgry, wtedy usuwałem apkę żeby zalogować się na węgierskiego maka, po powrocie do Polski i próbie zmiany na region polski zaczął pojawiać się ten komunikat. Aktualizacje oprogramowania nie pomagają. Problem dotyczy tylko tej aplikacji, pozdrawiam.
image

0 Like
Members_MvIbBUd
First Poster
Opcje

Miałam ten sam problem. Dzięki pomogło

0 Like
zak201
First Poster
Opcje
U mnie nie pomogło... nadal nie działa.
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@zak201 Spróbuj usunąć z urządzenia obecne konto Samsung i zaloguj nowe - świeżo utworzone w Polsce. Być może to pomoże z problemem z regionami.

0 Like
grvvn
Explorer
Opcje
Developer w skrócie odsyła do samsunga i takie przerzucanie tematu. Problem niestety nadal nie rozwiązany
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Vita8 A czy innych sprzętach na tych samych kontach Samsung/Google działa normalnie?

0 Like
grvvn
Explorer
Opcje
Dokładnie, mam samsung s10e jako zapasowy telefon i wszystko śmiga. Z tego co udało mi się zauważyć problem jest z certyfikatem play protect którego mój s23 nie ma natomiast s10e tak. Więc jest tutaj problem prawdopodobnie którejś aktualizacji, pytanie czy samsung czy Google. Telefon nie był rootowany, nie wgrywałem żadnych customów, a certyfikatu brak. Aktualizacje zrobione, pamięć wyczyszczona i dalej nic.
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@grvvn Zobacz czy nie wiszą Ci jakieś aktualizacje Google Play:

Ustawienia > Bezpieczeństwo i prywatność > Aktualizacje > Aktualizacja systemu w Google Play.

0 Like
grvvn
Explorer
Opcje
Nic nie wisi, napisane mam,że oprogramowanie jest aktualne, aktualizacja z dnia 01.01.2024
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@grvvn Certyfikatów samemu na pewno nie wgrasz. Sprzęt masz z pewnego źródła? Nie był nigdy usuwany branding ani nic takiego jeżeli to telefon od operatora? Czy pokazuje Ci tam jaką masz wersję Google systemu Google Play?

grvvn
Explorer
Opcje
Telefon zakupiony w polskiej dystrybucji w RTV EURO AGD, nic z nim nie było robione, płatności normalnie działały, aplikacja mc również, po jakiejś aktualizacji padł mc Donald a jakiś miesiąc temu płatności. Wersja sklepu 42.6.22-31 - porównywałem z drugim telefonem który posiadam galaxy s10e i na nim również mam te sama wersję sklepu play i tam urządzenie posiada normalnie certyfikat. Dodam,że s10e nie był aktualizowany pod kątem oprogramowania samsung i zakładam,że tam niektóre inne aktuakizacje również nie zrobiły się więc dlatego może tam to działać.
0 Like