Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z aplikacją inpost

(Temat utworzony: 08-06-2021 12:23 PM)
484 Wyświetlenia
Woyager1227
Pioneer
Opcje

Witam po przesiadce s 9 plus na s 21 plus mam problem zeby zalogować się w aplikacji in post , zatrzymuje sie na weryfikacji nr telefonu tzn wpisuję nr wlasciwy lub jakis inny i nic sie nie wyświeta i nie można zatwierdzić , ze starego wszystko przenosiłem Smart Switchem , usunołem na starym telefonie in posta ,ale też nic nie dało moze jakoś pomozecie 

0 Like
11 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Woyager1227  Witam

Proszę spróbować wyczyścić dane aplikacji "Inpost" wchodząc w: Ustawiania > Aplikacje > Wyszukujemy inpost > Domyślna pamięć > Wyczyść dane

Screenshot_20210608-123348_Settings.jpg

YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

@Woyager1227 Fun fact: Jeżeli przenosisz dane za pomocą aplikacji Smart Switch rzadko, ale czasami mogą zostać przeniesione jakieś szczątkowe informacje zawarte w samych aplikacjach. Wówczas najczęściej wystarczy wykonać wskazówkę podaną przez @PrzemekM  lub po prostu dokonać ponownego przeinstalowania samej aplikacji .

Tomek53
Pioneer
Opcje
Nie pomogło wyczściłem pamięć i wszystkie dane
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Tomek53  Czy w urządzeniu na którym jest aplikacja jest również karta sim z numerem telefonu do weryfikacji?

Tomek53
Pioneer
Opcje
Tak jest karta z tym mumerem
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Tomek53  Zapoznaj się proszę z tematem związanym z krokami jakie należy wykonać w przypadku nieprawidłowo działającymi aplikacjami:

https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-mobilne-i-us%C5%82ugi/rozwi%C4%85zywanie-najcz%C4%99st... 

Tomek53
Pioneer
Opcje
Oki juz patrzę
0 Like
Tomek53
Pioneer
Opcje
Super wytłumaczenie nismo jest niezastąpiony
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★