Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z aplikacją Inpost fresh - nie ładuje się zawartość

(Temat utworzony: 09-08-2024 05:38 AM)
422 Wyświetlenia
Nicole0820
Apprentice
Opcje

Dzień dobry.  Zwracam się do Państwa z takim oto problemem: 

Otóż w środę (07.08.2024r) zainstalowałam aplikacje inpost fresh. Problem polega na tym ,że aplikacja się otwiera, ale nie ładuje w ogóle grafiki tylko jest szare tło. A gdy wchodzę w zakładkę pomoc lub logowanie do konta to wyskakuje mi następujący komunikat : 
1- ,,UPS coś poszło nie tak "
2- ,, Coś poszło nie tak . Chwilowo nie możemy dokończyć procesu rejestracji. Spróbuj ponownie później " 
Mimo wszystko postanowiłam poczekać, ponieważ myślałam, że problem leży ze strony aplikacji . Jednakże wczoraj mój tata oraz mąż zainstalowali na próbę aplikacje u siebie i problem u nich na telefonach nie wystąpił. A u mnie nadal był. Próbowałam wymuszać zatrzymanie aplikacji, zrobiłam wszystkie aktualizację oraz odinstalowałam i zainstalowałam ponownie aplikacje jednak nic to nie pomaga 🫤. 
Z góry bardzo dziękuję za odpowiedź na mój problem. 

image

image

image

5 Odpowiedzi
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Nicole0820, Czy na połączeniu Wi-Fi występuje ten sam problem ?

0 Like
Nicole0820
Apprentice
Opcje
Przy włączonym wi-fi działa bez zarzutów. Tylko jednak wi-fi mam w domu , a poza domem też chciała bym żeby działało, bo inne aplikacje działają bez zarzutów
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Nicole0820, Zacznij od resetu ustawień sieciowych

Ustawienia --> Zarządzanie ogólne --> Resetowanie --> Resetuj ustaw. sieci komórkowej --> Zeruj ustawienia

0 Like
Nicole0820
Apprentice
Opcje
Niestety zrobiłam wszystko według tego co napisałeś, ale dalej jest ten sam problem.
0 Like
PiotrCh
Expert
Opcje

@Nicole0820 Skorzystaj z opcji zresetowania ustawień APN: Ustawienia -> Połączenia -> Sieci komórkowe -> Nazwy punktów dostępu -> 3 kropki w prawym, górnym rogu -> Przywróć domyślne.

Dodatkowo otwórz Ustawienia systemu -> Połączenia -> Więcej ustawień połączenia i ustaw VPN na "Brak", a Prywatny DNS na "Wyłączony".

Jeśli korzystasz z aplikacji blokującej skrypty reklamowe lub antywirusa, wyłącz te aplikacje, mogą one być przyczyną tego błędu.