Dzień dobry, od ponad tygodnia jestem posiadaczem Samsunga S25 Ultra. Od poniedziałku zaczęło mi tnąć, przerywać muzykę w Android Auto - używam CarlinKit Mini 5 Se Pro w Kia Ceed 3 bezprzewodowo. Przez pierwsze dni po przesiadce z S10 Plus (działało bez zarzut na tamtym telefonie) na S25 Ultra wszystko działało dobrze, aż do tego poniedziałku, gdzie po minucie od ruszenia zaczyna mi tnąć, lagować muzykę i nawigację.
Próbowałem już odinstalować Android Auto (z poziomu aplikacji jak i sklepu Play), na nowo łączyć się z samochodem, z CarlinKit, zmianę z 5g na LTE, zmianę Bluetooth avrcp z 1.5 na 1.4 i na 1.3 czy "wyłączyć odciążenie sprzet. A2DP" dałem na niebieski (w prawo). Nic nie pomogło.
Na kablu działa normalnie... tzn na tyle ile jechałem to działa, a bezprzewodowo tnie i laguje.
Jak zacząłem nagrywać to nagle robiła się cisza i nie było słychać tych zacięć. Wyłączyłem nagrywanie i za chwilkę znowu były zacięcia i potem przez minutę grało normalnie i znowu zacięcie.
Na S10 Plus wszystko działało normalnie, na S25 Ultra problemy😕
Trochę mnie to denerwuje, bo lubię słuchać swojej muzy, a jednocześnie mieć mapy google😉
Ma ktoś jakiś pomysł co by można jeszcze zrobić?