W tym krótkim poradniku przyjrzymy się mniej znanemu, ale przydatnemu pakietowi aplikacji, które Samsung udostępnił pod nazwą Good... Wyświetl post
Korzyści na każdym kroku
Custom List Message Item |
---|
W tym krótkim poradniku przyjrzymy się mniej znanemu, ale przydatnemu pakietowi aplikacji, które Samsung udostępnił pod nazwą Good... Wyświetl post |
Witajcie! Samsung wraz z premierą modeli Galaxy S25 wprowadził jeszcze lepszą integracje asystenta Gemini z telefonem ... Wyświetl post |
Witajcie forumowicze! Jak pewnie wiecie Samsung nie sprzedaje u nas Galaxy Book’ów, są one ważynym elementem w ekosystemie Galaxy. W... Wyświetl post Witam Jak najbardziej możesz. Wystarczy powrócić do ustawień fabrycznych. Pozdrawiam Wyświetl post |
Dzieki aktualizacji Samsung Pay na moim zegarku z Niemiec oraz strony niemieckiej samsung.com, z małą przyjemnością informuję że tamtejsze Samsung... Wyświetl post Samsung u nas ma większość na rynku smartfonów. Uważam ze firmy szybko by wprowadziły Samsung Pay on... Wyświetl post |
Ktoś wie jak przywrócić to żeby rozwijał się pasek tylko do ilości powiadomiepowiadomień a nie jak teraz w oui7 cały nawet jak tylko jedno... Wyświetl post |
Cześć. Po podłączeniu przez usb Android Auto nie wyświetlają mi się powiadomienia z messengera i whatsappa na tablecie samochodu. Co może być tego... Wyświetl post U mnie też nie działają powiadomienia z messenger na android auto. S23+ i volvo v60 2022. Wyświetl post |
Ma ktoś porównanie Samsung Notes z Good Notes dla androida? Co lepsze? Wyświetl post |
Cześć, posiadam s25 ultra oraz tab s9 plus. Wczoraj zainstalowałem oneui7 na tablecie. Chciałem potestowac ekosystemowe ficzury, ale okazuje sie ze... Wyświetl post Spróbuję, natomiast reszta funkcjonalności "continue on other devices" działa bez zarzutu Wyświetl post |
Trybu rozrywka nie mam na s22 ultra a na a72 był a co do konkursu niby niektóre zdjęcia przez galaxy ai ale jak filtry minecraft... Wyświetl post |
Mam problem, otrzymuję smsa od koleżanki. Ten sam sms przychodzi co kilka minut . Dotyczy to różnych nadawców, ale nie wszystkich. Chodzi o telefon... Wyświetl post |
Hej Czy zauwazyl ktoś u siebie taką przypadłość że na pulpicie głównym występuje bardzo duże opóźnienie w ruchu kursorem podczas... Wyświetl post @Jankes91-PL Jeżeli to wszystko nie działa to chyba pozostaje jeszcze raport o błędach. Możesz stara... Wyświetl post |
Mam pytanie. Kupiłam miom synom telefony samsung i mają na nich kontrolę rodzicielska google family link oraz samsungowska. W przypadku starszego... Wyświetl post Czyli problem rozwiązany. Za ten błąd odpowiedzialna była ostatnia aktualizacja aplikacji kontroli r... Wyświetl post |
Witam, czy da się to jakoś bezproblemowo wyłączyć? Do tej pory w Huawei'ach nie było takiego problemu. Rzeczywiście w Samsungu trzeba pamiętać,... Wyświetl post @MarcysiaNowNal napisał(a): Jak to zrobić? Nie potrafię... Ustawienia --> Tryby i procedury --> Proc... Wyświetl post |
Cześć. Jakim cudem samoczynnie przeniosło mi WSZYSTKO(poza aplikacjami) z aplikacji Mój Sejf, na normalną pamięć telefonu? To są te "super"... Wyświetl post Mi również trafiła się taka przypadłość jeszcze w UI 6.1 i z wielką chęcią bym ją zgłosił, ale trudn... Wyświetl post |
Zapomniałem hasła do konta samsung. Chcę je zresetować i podaje dobry numer i pisze ze jest nieprawidłowy. Też nie pamiętam hasła i jak mogę je... Wyświetl post Jesteś pewien, że numer podany na koncie Samsung jest prawidłowy? Przychodziły na ten numer kody do ... Wyświetl post |
Dzień dobry. Bo nie mogę przywrócić galaxy store a na drugim telefonie mi się nie wyświetla a na blokowanym telefonie na family linku mi się... Wyświetl post Witam Nie pierwszy taki wątek ( https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-i-usługi/kontrola-rodz... Wyświetl post |
Od wczoraj testuję S24 i nie mogę doszukać się odpowiedzi na dwa nurtujące mnie pytania. Czy w trybie cichym jest opcja, aby na ekranie blokady... Wyświetl post @maniutekdziupla Możesz włączyć powiadomienia krawędziowe. Musisz mieć ustawione powiadomienia w try... Wyświetl post |
Witam Posiadam samsung s24 ultra i tv neo qled 50aat. Do tej pory nie było problemu połączyłam sobie smartfona z tv pojawia ały się... Wyświetl post @Sonka28 Zrestartuj router w swoim domu i zrób reset sieciowy na telefonie:Ustawienia > Zarządzanie ... Wyświetl post |
Cześć 🙂 Jak w temacie, czat rcs nie działa na aplikacji wiadomości samsunga, działa tylko na tej od googla. Domyślnie jest włączony... Wyświetl post @Radek_M napisał(a): Dzień dobry, ma kartę orange, ale daje mi cały czas błąd rejestracji, jakieś re... Wyświetl post |
Jak to jest z Gemini na koncie podpiętym do Family Link. Wg tej strony: ... Wyświetl post Witam Tak jak napisano, w Polsce nie ma takiej możliwości. Ja udostępniam sobie rodzinne linki do ch... Wyświetl post |
Dlaczego w OneUi 7.0 nie ma obsługi przy wprowadzaniu tekstu głosowo języka polskiego, a jeśli mnie pamięć nie myli to OneUi 6.0 była taka... Wyświetl post |
Halo samsung! Mamy juz one ui 7 a nadal nie działa wyszukiwanie emotek w języku polskim w waszej klawiaturze! Ile trzeba czekać jeszcze żebyście w... Wyświetl post Napisz też w propozycjach do samsunga o tym moze im więcej osób napisze tym szybciej to naprawia bo ... Wyświetl post |
Postanowiłem stworzyć wątek, w którym będziemy dzielić się informacjami o najnowszych aktualizacjach oraz nowościach jakie znalazły się w... Wyświetl post |
Użytkownik | Liczba like |
---|---|
124 | |
108 | |
77 |