Kiedy widzialam jak mają wyglądać nowe ikonki to było mi autentycznie żal że kupilam samsunga, ale w tym momencie po aktualizacji stwierdzam że są... Wyświetl post
Dzień dobry po najnowszej aktualizacji mam taki problem. Messenger Nie chce otwierać mi pdf jeśli klikam na PDF to wyświetla mi się że mam... Wyświetl post
Witam.
Mam słuchawki JBL Tune 570BT i gdy chcę włączyć Google Gemini za pomocą przycisku w słuchawkach, zawsze włącza się Bixby. Jest opcja... Wyświetl post
Interesuje mnie to ponieważ Bixby jest dobrym asystentem tylko brak języka Polskiego jest trochę koszmarem, a ponieważ Asystent Google ostatnio... Wyświetl post
Witam wszystkich, co zrobić jeśli od jakiegoś czasu nie przychodzą mi powiadomienia PUSH z instagrama? Mimo prawidłowych ustawień w telefonie oraz... Wyświetl post
Przed aktualizacja naklejki stworzone samodzielnie (te z galerii przez dłuższe przytrzymanie) wyświetlały sie przy emotikonkach. Teraz zniknęły,... Wyświetl post
Dzień dobry. Jestem po przywróceniu ustawień fabrycznych telefonu i zauważyłem, że pojawia mi się taki adres, z którym nigdy nie pisałem. Być może... Wyświetl post
Witam,
W dniu wczorajszym tj. 10 maja 2025 r. wyciągając smartfona z kieszeni zauważyłem powiadomienie o wilgoci lub materiale obcym porcie... Wyświetl post
Postanowiłem stworzyć wątek, w którym będziemy dzielić się informacjami o najnowszych aktualizacjach oraz nowościach jakie znalazły się w... Wyświetl post
Program do odbioru poczty SAMSUNG EMAIL po przeniesieniu na nowy telefon zaczął zachowywać się dziwnie. W folderze "Skrzynka odbiorcza"... Wyświetl post
Cześć. W tym poradniku dowiecie się jak sprawdzić, czy Wasze urządzenie ma zainstalowane najnowsze dostępne aktualizacje oprogramowania oraz... Wyświetl post
Siema wszystkim!
Kupiłem sobie jakiś czas temu Samsunga Galaxy A52 i cały czas nie mogę znaleźć jednej użytecznej funkcji. Na załączonym ekranie... Wyświetl post
Witam, czy ktoś może mi pomóc? Po ostatniej aktualizacji każde powiadomienie z kalendarza samsung wyświetla mi się jako pływający kafelek na... Wyświetl post