Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Prędkość internetu w pasku powiadomień.

(Temat utworzony: 13-01-2020 06:20 PM)
21906 Wyświetlenia
baksbaks87
Student
Opcje

Witam. Mam pytanie, czy jest możliwość wyświetlania prędkości pobieranych danych internetowych w pasku powiadomień u góry ekranu? Zaznaczę że mam telefon Samsung Galaxy j7. 

0 Like
10 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@baksbaks87, Żeby, mieć taką ikonę potrzebujesz, na przykład takiej aplikacji Internet Speed Meter Lite. 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.internet.speed.meter.lite&hl=pl

KamilBDG
Student
Opcje
W Huawei z którego się przesiadłem było to w ustawieniach do włączenia W moim m51 nie ma (chyba) :smiling-face:
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@KamilBDG  W żadnym modelu Samsunga tego nie ma jedynie pozostaje aplikacja jaką podałem wcześniej.

KamilBDG
Student
Opcje
Już ją mam :smiling-face:
0 Like
baksbaks87
Student
Opcje
I tym właśnie różni się Samsung od Huawei 🤣🤣🤣
0 Like
krystyn007
Student
Opcje
No Samsung nie ma bardzo wielu rzeczy które były w Huawei Właśnie się przesiadłem na s23 Ultra i jestem dość mocno zawiedziony w stosunku do p30 Pro
0 Like
kicksterTV
First Poster
Opcje
Czy jest możliwość włączenia opcji pokazywania prędkości łącza na pasku zadań na telefonie samsung galaxy s23 
Selixo
Hotshot
Opcje
Natywnej nie. Przez aplikację zewnętrzne owszem. W sklepie google jak psów burków na wsi.
Emcio11
First Poster
Opcje
chyba przez to ze huawei nie ma Google to Samsung tylko mogk z nim konkurować ja tez z p30 jestem
0 Like