Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Powiadomienia z messenger

(Temat utworzony: 15-02-2025 01:53 PM)
229 Wyświetlenia
DziniMclaren
Journeyman
Opcje
Nie wyświetlają mi się powiadomienia z messengera pod przednia kamera tak jak w innych aplikacjach i tak sprawdzałem w ustawieniach zezwoliłem na powiadomienia tej aplikacji i żeby się tam wyświetlały 
0 Like
12 Odpowiedzi
Bartxm_
Pioneer
Opcje
Masz włączone dymki czatu?
0 Like
DziniMclaren
Journeyman
Opcje
Mi nie chodzi o dymki na messenger tylko żeby powiadomienia z messenger pojawiały się u góry pod kamerka bo narazie to tylko pokazuje mi się ikonka koło godziny
0 Like
DziniMclaren
Journeyman
Opcje
Tak samo to wygląda w innych aplikacjach a tu nie działa 1739645481418.jpg
0 Like
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Witam. Problem jest najprawdopodobniej po stronie aplikacji Messenger. U mnie również mimo poprawnych ustawień powiadomienie z tej aplikacji nie wyskakuje na górze ekranu gdzie w innych aplikacjach nie ma z tym problemu.
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@DziniMclarenwejdź najpierw do Ustawień ogólnych > Powiadomienia > Ustawienia zaawansowane i włącz opcję Zarządzaj kategoriami powiadomień dla aplikacji.

Następnie wróć do miejsca z Twojego screena i wejdź w Kategorie powiadomień. Następnie kliknij na Czaty (klikasz w sam tekst, nie suwak) i włącz opcję Pokaż w formie okna podręcznego.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Maariye
Apprentice
Opcje

Mam dokładnie ten sam problem. Wszystkie ustawienia powiadomień są włączone, zrobiłam nawet soft reset, bo gdzieś tutaj znalazłam, że może pomóc, ale bez zmian. 

0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Maariye, podaną przeze mnie ścieżkę również sprawdziłeś?

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Maariye
Apprentice
Opcje

Tak 

0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Maariye @DziniMclaren Powiadomienia pod aparatem są nazywane "Oknem podręcznym". Jeżeli chcecie, aby apka Wam je pokazywała, musicie włączyć dla danego powiadomienia opcję "Pokazuj w formie okna podręcznego".

Ustawienia > Powiadomienia > Ustawienia Zaawansowane > Zarządzaj kategoriami powiadomień w aplikacji (włącz) > Wracacie do ustawień > Aplikacje > Messenger > Powiadomienia > Kategorie powiadomień (będą na samym dole) > Czaty > Pokaż w formie okna podręcznego.

I tyle. Warto dodać, że bez tego nie będą działały też powiadomienia krawędziowe na ekranie Always on Display.