Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[POSZUKIWANY] Fabryczny dzwonek Samsung

(Temat utworzony: 26-01-2018 05:05 PM)
33538 Wyświetlenia
krzysiek_trybus
Apprentice
Opcje

Cześć wszystkim :smiling-face: 

Poszukuję pewnego dzwonka usłyszanego kiedyś w telewizji. 

Szukam go od kilku miesięcy ale nikt nie zna jego tytułu - najprawdopodobniej jest to fabryczny dzwonek firmy Samsung instalowany w starszych modelach lub  jest dzwonkiem innej firmy, ale na 100% jest to dzwonek fabrycznie wgrany w jakiś model telefonu. 

Zamieszczam fragment nagrania z tym dzwonkiem: klik

Z góry dziękuję za wszelką chęć pomocy

0 Like
57 Odpowiedzi
CarMelka
Pathfinder
Opcje
Hejka! Potrzebuję pomocy w znalezieniu lub sposobie ustawienia dzwonka o nazwie Kalimba który znajduje się na zegarku Galaxy Watch 4. Oprogramowanie zegarka jest aktualne gdyby to miało pomóc. Niestety portal Zedge nie pomaga, YouTube również. Bardzo mi się ten dzwonek podoba ale niestety na telefonie S23U go nie ma a bardzo bym chciała go mieć. 🥹 Screen z nazwą dzwonka. 

image

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@CarMelka  Chodzi Pani o zainstalowanie, pobranie czy ustawienie już zainstalowanego?

CarMelka
Pathfinder
Opcje
Może być nawet pobranie z zewnątrz ale po prostu chodzi mi o możliwość ustawienia takiego dźwięku połączenia przychodzącego na moim S23U 🙂
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@CarMelka  Plik dźwiękowy musi być odpowiedniego rozszerzenia i długości by zostać wyłapanym przez urządzenie jako dźwięk powiadomienia. To już jest kwestia tego jakie pliki oferuje strona, której Pani używa do pobrania.

CarMelka
Pathfinder
Opcje
Jeszcze raz bo coś nie możemy się zrozumieć a zawsze mogliśmy. 😁 Potrzebuję pomocy w znalezieniu w ogóle możliwości pobrania tego dźwięku, nie mogę go odszukać ani w Zedge która jest gigantyczną bazą tego typu rzeczy ani na YouTube gdzie przedstawiony byłby ten dźwięk. Stąd moje pytanie i prośba o pomoc bo być może są tutaj osoby które znają stronę z na przykład dźwiękami z urządzeń Samsung.
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@CarMelka Sprawdź, czy będziesz w stanie zlokalizować ten dzwonek na zegarku poprzez eksplorator plików:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mrs.wear_file_explorer

Niestety niedawno Google ograniczył dostęp do plików systemowych i możesz go już w ten sposób nie odnaleźć - warto jednak spróbować.

0 Like
Effcia86
First Poster
Opcje
Jak mogę pozyskać dzwonek z telefonu? Potrzebuje dzwonka z galaxy m 51 o nazwie vintage. Czy wie ktoś jak mogę odnaleźć taki dzwonek? Bardzo zależy mi na tym dzwonku. Może ktoś pomoże 
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Effcia86  Cześć!

Wydaje mi się że to nie jest dzwonek fabryczny. Możesz poszukać  na tej stronie lub innych.

https://www.zedge.net/find/ringtones/dzwonki