Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Polaczenie oczekujace

(Temat utworzony: 05-08-2022 07:55 PM)
11540 Wyświetlenia
stefika
Explorer
Opcje
Podczas rozmowy nie wyswietla mi sie info o tym ze nastepny rozmowca probuje ze mna nawiazac polaczenie, nie dostaje tez sms o tym fakcie. Czy to kwestia ze mam wylaczoną opcję * polaczenia oczekujacego?  
Brak info to niedawno stwierdzony feler, do tej pory bylo bez problemu. Mam samsung s21
0 Like
24 Odpowiedzi
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
@stefika Witam. Połączenie oczekujące jest udostępniane przez operatora i można je włączyć z poziomu telefonu. Żeby działało musi być włączone. Jeśli chodzi o usługę Kto dzwonił? Wysyła to operator. Co do tej opcji, często potrafi się mylić.Screenshot_20220805-195146_Call settings.jpg
nowan2020
Troubleshooter
Opcje
Jak to wygląda u ciebie?Screenshot_20220805-195426_Settings Suggestions.jpgScreenshot_20220805-195437_Call settings.jpg
stefika
Explorer
Opcje
Dziekuję
stefika
Explorer
Opcje
Wlasnie ja mam na swoim telefonie wylaczone
0 Like
Rozwiązanie
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Proszę sobie włączyć. Telefon - Ustawienia - Usługi dodatkowe - połączenie oczekujące.
stefika
Explorer
Opcje
Tak jest u mnieScreenshot_20220805-200159_Call settings.jpg
0 Like
stefika
Explorer
Opcje
Dziekuje, zrobię🙂
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Proszę bardzo. Wtedy przy rozmowie gdy ktoś do nas zadzwoni telefon nas o tym poinformuję i możemy odebrać telefon a odrzucić pierwsze połączenie. Bardzo fajna sprawa. Polecam
stefika
Explorer
Opcje
Super, o to mi chodzilo tez, kiedys mialam i nie wiem co sie stalo, czy update, zmiana telefonu czy inny psikus🙂
0 Like