Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

podwójny dźwięk połączenia w aplikacjach

(Temat utworzony: 13-11-2021 10:55 PM)
1982 Wyświetlenia
Hakanna
Journeyman
Opcje
Jeśli ktoś dzwoni do mnie przez Whatsapp, Viber czy Telegram telefon wydaje najpierw standardowy dźwięk notyfikacji a dopiero po tem już dźwięk samego dzwonka. Czy ktoś wie jak wyłączyć to pierwsze? 
0 Like
13 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Hakanna  Dzień Dobry

Czyli najpierw jest dzwięk powiadomienia a dopiero później połączenia?

Proszę najpierw wyczyścić dane aplikacji powodujących ten problem.

Hakanna
Journeyman
Opcje
Dzień dobry, dziękuję bardzo za odpowiedź.
Tak, jest dokładnie tak jak na tym filmiku:
https://youtu.be/_yT9XpW0ZGc
Niestety wyczyszczenie danych aplikacji, jak również jej przeinstalowanie nic nie zmieniło
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Spróbuj wyzerować preferencje aplikacji. Aby to zrobić przejdź kolejno do: Ustawienia > Aplikacje > trzy kropki > Zeruj preferencje aplikacji.

0 Like
Hakanna
Journeyman
Opcje
Dzięki za podpowiedź. Też próbowałam, niestety nie pomogło. Dźwięk przychodzących połączeń jest taki jak na załączonym video powyżej 😑
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Sprawdziłem w aplikacji Whatsapp i widzę w ustawieniach, że jest ustawiony dźwięk powiadomień w przypadku przychodzących połączeń. Spróbuj przełączyć dźwięk na opcję "cichy" i daj znać czy to pomogło.

Hakanna
Journeyman
Opcje
Miałam tak samo w ustawieniach, zmieniłam na "cichy" w każdej z wymienionych apek i nadal jest to samo
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

U mnie pojawia się tylko jedno powiadomienie z aplikacji Whatsapp w momencie gdy ktoś dzwoni. Dźwięk zmieniam bezpośrednio w ustawieniach aplikacji. Skoro aplikacje były instalowane ponownie to możliwe, że występuje jakiś konflikt z ustawieniami powiadomień w telefonie. Nie mam więcej pomysłów. Musimy poczekać na informacje od pozostałych użytkowników.

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@mirudo24  U mnie jest dokładnie tak samo,  mam tylko jedno powiadomienie jak ktoś dzwoni.

Hakanna
Journeyman
Opcje
Po nowym updatecie już wszystko jest ok.
Jedyne co przestał działać Google pay, ale to już inny temat 🙃