Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Podwójne ikony otwórz za pomocą

(Temat utworzony: 24-02-2021 09:35 AM)
1409 Wyświetlenia
Darek19871
Journeyman
Opcje
Mam problem z występowaniem podwójnych ikon facebook przy próbie otwarcia linku. Jak to naprawić. Szczegóły na zdjęciu. 

image

22 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Darek19871  Za każdym razem się pojawiają dwie ikonki?

Odinstaluj aplikacje Facebook i zobacz czy przy próbie udostepnienia pojawi się jakakolwiek czy nie będzie żadnej. 

Darek19871
Journeyman
Opcje
Jak odinstaluję aktualizację Facebook to bez pytania otwiera w przeglądarce.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Darek19871  tak, chodzi o to aby zobaczyć czy na liście pojawi się aplikacja Facebook czy nie, tak naprawdę to po odinstalowaniu nie powinna. Później ponownie się ją zainstaluje i zobaczymy jak to będzie wtedy wyglądało.

Darek19871
Journeyman
Opcje
Po zainstalowaniu aplikacji wygląda tak samo jak przed.
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Darek19871  Jaki to model telefonu?

Darek19871
Journeyman
Opcje
S10 Lite (SM-G770F/DS) z T-Mobile.
Dodam jeszcze, że problem ten występuje po przeniesieniu danych i ustawień ze telefonu A70. Na A70 brak takiego problemu.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Darek19871  

Proponuję przejść do ustawień > Aplikacje > Facebook > 3 kropki w prawym górnym rogu > Odinstaluj

Darek19871
Journeyman
Opcje
Mam tylko to co na zdjęciu, czyli odinstaluj aktualizacje i już to robiłem. I jeszcze ciekawostka. Po przeniesieniu danych i ustawień spowrotem z S10 Lite na A70 problem występuje też na A70. Wygląda na jakiś błąd w Smart Switch.

Screenshot_20210224-103416_Settings.jpg

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Darek19871  Rozumiem, skoro dalej jest to samo w tej sytuacji proponuje zerowanie preferencji aplikacji: Ustawienia > Aplikacje > 3 kropki w prawym górnym rogu > Zeruj Preferencje Aplikacji > Zeruj